Το Σάββατο (27/02) ο ετήσιος χορός της Νίκης

Τον ετήσιο χορό της θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00, στο κοσμικό κέντρο “ΣΟΥΙΠΑΣ ΠΑΛΛΑΣ” η Νίκη Βόλου. Η σχετική ανακοίνωση:

“Το Σάββατο 27/02/2016 και ώρα 21:00 στο κοσμικό κέντρο “ΣΟΥΙΠΑΣ ΠΑΛΛΑΣ”, στις Αλυκές Βόλου, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Συλλόγου, στον οποίον θα συμμετάσχουν όλα τα Τμήματα.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνει καλό φαγητό, άφθονο ποτό και ζωντανή μουσική.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά, με πλούσια δώρα, που προσφέρουν επιχειρηματίες της περιοχής. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και εκμετάλλευσης της κατάστασης από επιτήδειους, γίνεται γνωστό ότι οι εκπρόσωποι του Συλλόγου που θα επισκέπτονται τα καταστήματα θα φέρουν μαζί τους τη σχετική πιστοποίηση από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή βραδιά, με τους συντελεστές από όλα τα τμήματα του Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” και φυσικά όλους εσάς.

Σας περιμένουμε να περάσουμε υπέροχα, με χορό, τραγούδια και χαμόγελα, σε μια εκδήλωση που θα είναι η καλύτερη μέχρι την επόμενη, για την επάνοδο στις παραπάνω κατηγορίες αρκετών Τμημάτων του Συλλόγου που κάνουν πρωταθλητισμό!

– Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6948582233.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις