Ρόβας: «Τα καλύτερα για τον Αλμωπό έρχονται…»

Ο συνήθεις ύποπτος στα γκολ του Αλμωπού Αριδαίας και πρώτος σκόρερ της Super League 2, Χρήστος Ρόβας, μίλησε στο «Aridaia365» για την σεζόν, τον κόσμο, τους συμπαίκτες του και για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Διαβάστε παρακάτω την δήλωση του:
«Γενικά είναι μια πολύ γεμάτη και όμορφη σεζόν. Έχουμε ένα πολύ όμορφο κλίμα στα αποδυτήρια και νομίζω αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Είμαι εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες τόσο των νεαρών αλλά και όχι μόνο ποδοσφαιριστών στην ομάδα και θεωρώ πως με πολύ καλή διαχείριση, την νέα σεζόν θα έχει επίσης ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει.

Σίγουρα το μεγαλύτερο μερίδιο για την δικιά μου πορεία, ανήκει στους συμπαίκτες μου που με έχουν βοηθήσει τόσο πολύ. Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι με την Καρδίτσα με πολλά σκαμπανεβάσματα και πολύ ένταση, αλλά ευτυχώς με νικητές εμάς. Ο κόσμος με όλη του την δύναμη μας οδήγησε να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη με αντίπαλο την ΑΣΑ που έχει μια πολύ βαριά φανέλα. Τα καλύτερα για τον Αλμωπό έρχονται, και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις