Στοίχημα: Κίνητρο και άμυνες οδηγούν σε γκολ

Μπορεί τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι αυτά που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα, ωστοσο το κουπόνι της Τετάρτης είναι πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με δράση σε Πρέμιερ Λιγκ και Super League αλλά και σε πολλά πρωταθλήματα. Για ακόμη μια ημέρα η πρόταση μας έρχεται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη winmaster.

Αλώβητη από το “El Sadar” πέρασε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος η Ατλέτικο Μαδρίτης, που επικράτησε με 3-0 της Οσασούνα. Άφησε στην άκρη την ήττα από τη Λεβάντε, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, βρίσκεται στην 5η θέση της Λα Λίγκα, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να βρίσκεται υπό πίεση.

Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με 4-2 τη Λιντς εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη και ρολάρει καλύτερα στα τελευταία παιχνίδια της. Είναι ομάδα που σκοράρει με συνέπεια ανεξαρτήτως έδρας και αντιμετωπίζει σήμερα μια Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία χρειάζεται όσο τίποτα μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με βάση την αγωνιστική τους κατάσταση, την ευκολία που σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ, περιμένουμε παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν στο “Wanda Metropolitano”.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις