Ηρακλής – ΑΣΑ: Μοιράστηκαν γκολ, αποβολές και ευκαιρίες (vid)

Με τους χειρότερους οιωνούς άρχισε το παιχνίδι για τον Ηρακλή, καθώς βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το τρίτο μόλις λεπτό. Ο Άγγελος Παπαστεριανός ανέτρεψε τον Γκίνη και ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον αμυντικό του Γηραιού. Ο Γκίνη ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, βάζοντας από νωρίς σε θέση ισχύος την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Κάκκο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Τόμας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 18΄.

Δεν έφτανε στην ΑΣΑ το γκολ από τον Ηρακλή ήρθε και η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λαρέα στο 33΄ για να κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη.

 

Στο 49΄ οι Θεσσαλοί άγγιξαν το 1-2 όταν ο Μπραμπίγια έκανε την συρτή σέντρα από τα αριστερά αλλά Γκίνη δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας.

Ο Ηρακλής απάντησε με δυο μεγάλες ευκαιρίες σε διάστημα τριών λεπτών. Αρχικά, στο 54΄ ο Τομάς εκτέλεσε το φάουλ και η κεφαλιά του Σγουρή πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 57΄ ο Τότσκα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Γκέκας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 74΄ η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη έχασε τρομερή ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ, με την κεφαλιά του Άλεξιτς να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Κάκκο.

Στο 87΄ η ΑΣΑ βγήκε στην αντεπίθεση και λίγο έλειψε να «κλέψει» το παιχνίδι, με τον Κουτσιανικούλη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Κωστούλας, Α. Παπαστεριανός, Πατράλης, Τότσκα (66’ Γιουμπιτάνα), Ναπολιτάνο (16’ Σγουρής), Αλεξιτς, Κάκκο (81’ Μασούρας), Τόμας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Σταμόπουλος (76’ Βιδάλ), Γκόλιας, Λαρέα, Γκίνη, Μπάλλας (41’ λ.τρ. Λαγός), Πλέγας, Πολίτης (76’ Κουτρομάνος), Μπενγκόα (62’ Κουτσιανικούλης), Μπραμπίγια (62’ Μπιανκόνι)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις