Συνεχίζει την προετοιμασία, ενόψει ΑΣΑ, η Νίκη

Με προπόνηση στο γήπεδο του ΟΣΕ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης, με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας, υπήρξε προθέρμανση με ασκήσεις με μπάλα, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια σε μεγάλο χώρο, τύπου διπλού, και ασκήσεις, με έμφαση στα τελειώματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, εκτός των Γρομητσάρη και Ροχάνο, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή του πρώτου στο παιχνίδι με την Αναγέννηση κρίνεται ακόμα ως αμφίβολη, ενώ ο δεύτερος, κατά πάσα πιθανότητα, μένει, από τώρα, εκτός πλάνων του Αλέκου Βοσνιάδη, όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής.

Οι δύο ενδεχόμενες απουσίες, σε συνδυασμό με αυτήν του Γκαρσία, που είναι δεδομένη, καθώς θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του στο προσεχές παιχνίδι, ενδεχομένως αποδυναμώσει κάπως τη Νίκη, ενόψει του θεσσαλικού ντέρμπι, η οποία, όμως, είναι… μαθημένη στα δύσκολα, όσον αφορά τον τομέα των απουσιών, και, δεδομένα, θα βρει τις λύσεις που χρειάζεται στο rotation της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις