Νέο Δ.Σ. και άμεση δραστηριοποίηση των βετεράνων του Ολυμπιακού Β.

Νέο Δ.Σ. απέκτησε ο σύλλογος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου που επαναδραστηριοποιείται πλέον και επίσημα. Η σχετική ανακοι΄νωση έχει ως εξής: “Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της κοπής της πίτας των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου , που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΠΑΡΚ». Οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που έδωσαν το δυναμικό παρών στην εκδήλωση αλλά και οι επίσημοι προσκεκλημένοι που μίλησαν έστειλαν μήνυμα ενότητας…

…και μιας καινούργιας αρχής για τον Ολυμπιακό Βόλου, τονίζοντας ότι «επενδυτής του είναι ο κόσμος» και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι η ομάδα θα βρει ξανά το δρόμο της και θα διαπρέψει ξανά στα γήπεδα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε ότι οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστούν τον Δήμο Βόλου , που έκανε δεκτό το χρόνιο αίτημά τους και επιτέλους δόθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ονοματοδοσία του ΕΑΚ σε «ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ-ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ» , προς τιμή του Τάκη Συνετόπουλου, σε μνήμη του οποίου προγραμματίζεται φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο Βόλο τον Απρίλιο του 2016 μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων του Ολυμπιακού βόλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς. Επίσης ανακοινώθηκε ότι προγραμματίζεται και φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου και του Θησέα Αγριάς στην μνήμα του Γιώργου Πασχαλίδη αλλά και επίσης άλλο παιχνίδι στη μνήμα του Παντελή Ευθυμίου, για τους οποίους τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.
Στο τέλος της εκδήλωση προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους αναψυκτικά εκ μέρους του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ΠΑΡΚ κ. Μίλτου Μουστακαλή, τον οποίο και ευχαριστούν θερμά οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου , τόσο για την προσφορά του αλλά και για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του ξενοδοχείου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Μετά την κοπή της πίτας επακολούθησε η προγραμματισμένη Αυτόκλητη Γενική Συνέλευση των μελών της «ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ» για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Σύλλογος επαναδραστηριοποιείται πλέον επίσημα μετά από πολυετή διοικητική αδράνεια και μάλιστα η Αυτόκλητη αυτή Γενική Συνέλευση των Μελών ανέδειξε Διοικητικό Συμβούλιο που θα αναλάβει , όπως τονίστηκε, την υλοποίηση των σκοπών του Συλλόγου και την ανάληψη πρωτοβουλιών για την συνεχή αγωνιστική ανάταση ιδιαίτερα του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου.
Τα εκλεγέντα μέλη του Συλλόγου που απαρτίζουν το Δ.Σ είναι οι : Γιάννης Θεοδωρίδης, Δημήτρης Οικονόμου, Σωτήρης Γκανάτσιος, Γιάννης Νικοβιώτης, Γιώργος Καραμίχαλος, Θανάσης Κωστούλας και Θανάσης Βήττας, οι οποίοι θα συνέλθουν τις επόμενες ημέρες για να συγκροτηθούν σε σώμα”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις