Βόλος 2004: Μήνυμα κατά της βίας κι εμπειρίες στο τουρνουά της Λαμίας (pics)

Θετικό το πρόσημο από τη συμμετοχή της ομάδας του Βόλος 2004 στο διήμερο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ο τελικός απολογισμός ήταν μια νίκη και μια ήττα, καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Η ομάδα παρά τις αρκετές και σημαντικές απουσίες, στάθηκε πολύ καλά στα παιχνίδια, ήταν ανταγωνιστική, παίζοντας σε μεγάλα διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και στα δύο παιχνίδια. Η προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη είχε την ευκαιρία να δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε κορίτσια που δεν είχαν πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα και να διαπιστώσει την ετοιμότητα τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τις Ελπίδες Καρδίτσας, η βολιώτικη ομάδα ηττήθηκε με 3-0, πληρώνοντας κυρίως τα λάθη απειρίας κάποιων κοριτσιών. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι στη νεοσύστατη ομάδα της Λαμίας, οι “Βολιώτισσες” ήταν ανώτερες και κέρδισαν εύκολα με 5-0. Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν κυρίως οι νεότερες παίκτριες και τα γκολ πέτυχαν η Νέννε (2), η Νάνου (2) και η Γκέκα.

Τα κορίτσια που αγωνίστηκαν στο τουρνουά ήταν οι:

Πασχαλίδη, Κυριάκου, Καρακάνα, Βέτσικα, Ιωακειμίδου, Παπαδοπούλου, Ζήγρα, Νέννε, Γκέκα, Πανέρη, Κιάρη, Νάνου, Κέκου, Σαρρηγιάννη, Δημοπούλου και Αναγνώστου.

Τα συγχαρητήρια της διοίκησης του Βόλος 2004 στους διοργανωτές

“Θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας για την πολύ καλή διοργάνωση του τουρνουά, να τους ευχαριστήσουμε θερμά για τη φιλοξενία και ευχόμαστε να υπάρξει επανάληψη τέτοιων αξιόλογων διοργανώσεων και τα επόμενα χρόνια”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις