Ο Πολίμος ζητάει και τα …ρέστα από τη Νίκη – Πώς έσωσε την …παρτίδα ο Βοσνιάδης

Σε μία πρωτοφανή ενέργεια προχώρησε ο Ηλίας Πολίμος ζητώντας και τα …ρέστα από τη Νίκη Βόλου.

Ο πρώην παίκτης της βολιώτικης ομάδας και νυν της Ξάνθης με δήλωσή του στην ιστοσελίδα “liganews.gr” ενημέρωσε πως θα κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για χρήματα που του οφείλονται.

Πρόκειται για ενέργεια που καταγράφεται ως παγκόσμια πρωτοτυπία, ποδοσφαιριστής να ανακοινώνει πως ΘΑ κινηθεί νομικά ενάντια σε κάποια ομάδα και μάλιστα με δήλωση σε ιστοσελίδα.

Η δήλωσή του: «Δηλώνω υπεύθυνα ότι την επόμενη εβδομάδα θα κινηθώ νομικά κατά της ΠΑΕ Νικη Βόλου για χρήματα τα οποία μου οφείλονται. Επίσης ο δικηγόρος μου έχει συλλέξει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να γίνει και καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καθώς και στο ΣΔΟΕ».

Η …προσφορά του Πολίμου στη Νίκη Βόλου και η νομική “απάντηση” της ΠΑΕ

Ο Ηλίας Πολίμος ήρθε ως τρανταχτό όνομα στη Νίκη Βόλου ώστε να καλύψει επάξια το αριστερό άκρο της άμυνάς της. Μέχρι την έλευση του Αλέκου Βοσνιάδη, όταν ο παίκτης ήταν υγιής είχε φανέλα βασικού. Για τον Μακεδόνα τεχνικό χρειάστηκαν μόλις δύο αγωνιστικές (τελευταίο το ματς με τον Ασπρόπυργο) για να εντοπίσει το πρόβλημα της ομάδας που δεν μπορούσε να σταυρώσει νίκη. Δύο ποδοσφαιριστές ξαναείδαν 11αδα με το “μακαρόνι” και η Νίκη σώθηκε παρά το “σχέδιο” κάποιων να την οδηγήσουν στη Γ’ Εθνική.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν θα αφήσει να πέσει κάτω η προσβολή του ποδοσφαιριστή μέσω των δηλώσεών του και θα κινηθεί αναλόγως. Άλλωστε η βολιώτικη ΠΑΕ έχει χτίσε στην ποδοσφαιρική πιάτσα ένα πολύ δυνατό brand name για να μπορέσει να το αμαυρώσει ο κάθε …Ηλίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις