Σαρακηνός – Πύρασος 3-5, στο ματς της χρονιάς για την ΕΠΣΘ!

Με τον καλύτερο ποδοσφαιρικά τρόπο ξεκίνησε το “mini” πρωτάθλημα των play-off στην Α’ ΕΠΣΘ, στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, με τον Σαρακηνό και τον Πύρασο να μας “χαρίζουν” ένα καταπληκτικό παιχνίδι με συνολικά οκτώ γκολ, τέσσερα πέναλτι, καλό ποδόσφαιρο, δύο αποβολές, πολλή ένταση και τους “Αγχιαλίτες”, τελικώς, να φεύγουν νικητές με σκορ 5-3!

Το ματς

Η ποδοσφαιρική “ραψωδία” της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησε με πέναλτι για τον Πύρασο στο πέμπτο λεπτό, σε ανατροπή του Βαλωτή, πάνω στον Ζάχο, με τον Οικονόμου, με όμορφη εκτέλεση, ένα λεπτό αργότερα, να “γράφει” το 0-1. Ένα τέταρτο αργότερα, η ομάδα της Αγχιάλου “διπλασίασε” τα τέρματά της, με τον Ρακή να “κερδίζει” τον Γράντα με κεφαλιά, ύστερα από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Αγιασιώτη. Στο 23′ ο Οικονόμου σκόραρε ξανά, αυτήν τη φορά με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ με τον διαιτητή Τασιόπουλο να ακυρώνει το τέρμα, για φάουλ του σκόρερ πάνω στον Ράπτη και, τρία λεπτά αργότερα, ο Σαρακηνός μείωσε σε 1-2, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντωνίου, το οποίο υποδείχθηκε, ύστερα από χέρι του Οικονόμου, εντός περιοχής της ομάδας του!

Στο 33′, ο Πύρασος πήρε ξανά προβάδισμα δύο γκολ, με τον Ζάχο, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία, ύστερα από ασταθή απόκρουση του Γράντα, σε πρώτη φάση, και στο 36′ έκανε και το 1-4, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, ύστερα από προσωπική του ενέργεια και σουτ με το αριστερό πόδι! Στο 39′, ο Σαρακηνός κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, σε ανατροπή πάνω στον Βαλωτή! Την εκτέλεσή του ανέλαβε, αυτήν τη φορά, ο Αραμπατζής, ο οποίος “έγραψε” το 2-4, σκορ που παρέμεινε, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο, με πέναλτι που κέρδισε ξανά ο Σαρακηνός, για τρίτη φορά στην αναμέτρηση, με τον Μιχόπουλο να ανατρέπει τον Αγγελή! Ξανά ο Αντωνίου, από την “λευκή βούλα”, έκανε το 3-4, δίνοντας ελπίδες στους γηπεδούχους για κάτι καλύτερο, στη συνέχεια.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η ποδοσφαιρική “πανδαισία” στην Αγία Παρασκευή θα συνεχιστεί, ήρθε στο 60′ η φάση που “χάλασε” όλο το παιχνίδι. Μιχόπουλος και Χάνος “τα είπαν” σε έντονο ύφος, με τον πρώτο να δίνει “κουτουλιά” στον δεύτερο. Ο διαιτητής Μιχόπουλος απέβαλε και τους δύο ποδοσφαιριστές, με τον χώρο εκτός των αποδυτηρίων, να μετατρέπεται σε “ρινγκ”, καθώς, για περίπου πέντε λεπτά, ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλαθλοι έπαιζαν μπουνιές, χωρίς σταματημό! Κι όταν το παιχνίδι συνεχίστηκε, ο ποδοσφαιρικός ρυθμός δεν ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος…

Ο Σαρακηνός πίεσε για την ισοφάριση, ο Πύρασος έκανε καλή διαχείριση του υπέρ του σκορ και ο Αραπίτσας, στο 94′, με ένα γκολ – ποίημα “σφράγισε” το παιχνίδι και τη νίκη της ομάδας του. Ο επιθετικός του Πυράσου βγήκε “στην κόντρα” και, πριν πατήσει περιοχή, “κρέμασε”, με πλασέ, τον Γράντα, ο οποίος, με υπερπροσπάθεια, “άγγιξε” την μπάλα, χωρίς να καταφέρει να παρεμποδίσει, όμως, την πορεία της προς τα δίχτυα, με το 3-5 να γίνεται γεγονός και να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτό του το “τρίποντο”, ο Πύρασος θα παραμείνει “αεράτος” στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 18 βαθμούς, επτά πόντους μπροστά από Σαρακηνό και Αγία Άννα που είναι στους 11.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Σαρακηνός: Γράντας, Γιοβάνης, Αγγελής, Γιάμαλης, Ράπτης, Χάνος, Καλλιακούδας, Καλαμάτας, Βαλωτής, Αραμπατζής, Αντωνίου

Πύρασος: Κεφαλάς, Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρακής, Αραπίτσας, Ζενούνης, Βλάχος, Οικονόμου, Ζάχος, Δημητριάδης, Αγιασιώτης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις