Μπράτσος: «Η ομάδα έχει αγωνιστική πειθαρχεία»

Ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος μίλησε για την αγωνιστική πειθαρχεία που έχουν οι παίκτες της ομάδας, ενώ τόνισε πως το παιχνίδι θα το κέρδιζε η ομάδα που θα είχε την πιο καθαρή ευκαιρία για να σκοράρει, μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που όπως φαινόταν, η ομάδα που θα είχε μια καθαρή ευκαιρία για να σκοράρει, θα κέρδιζε και τον αγώνα. Και ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες και εμείς είχαμε ευκαιρίες. Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι από άποψη ενδιαφέροντος και στις δύο εστίες. Εμείς είχαμε την πιο κλασική ευκαιρία, εφόσον δεν μπήκε καταλήξαμε στο 0-0».

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος:

«Ναι, θεωρώ ότι η ομάδα έχει αγωνιστική πειθαρχεία, γιατί ο μόνος τρόπος για να κινδυνεύσεις από τον Παναιτωλικό, είναι να σε βρει ανοιχτό από πίσω με τους γρήγορους επιθετικούς που έχει. Από την στιγμή που εμείς ήμασταν συμπαγής και δεν κατάφερε να μας κάνει ούτε μια φορά τραζίσιον, μπορούμε να το αποδώσουμε σαν επιτυχημένη αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του είναι η καλύτερη των play out:

«Όχι εμείς πρέπει να είμαστε τυπικοί, εμείς γνωρίζουμε την ποιότητα του ρόστερ, είμαστε περήφανοι για τους παίκτες. Αυτό το έχω ξανά πει, όπου πηγαίνουμε να παίξουμε, μας λένε συγχαρητήρια για τον τρόπο που παίζουμε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις