“Βόμβα” Βλιώρα: “Παραιτούμαι από τον Ολυμπιακό, έβριζαν Μπέο και Δημοτική Αρχή”!

Με προσωπική του τοποθέτηση στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Βλιώρας ανακοίνωσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, “για λόγους ηθικής τάξης”, όπως ο ίδιος ανέφερε, λόγω των συνθημάτων των οργανωμένων οπαδών των ερυθρολεύκων, κατά του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου και της Δημοτικής Αρχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

“Δυστυχώς βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση μετά από μια τεράστια νίκη για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, που της δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην κούρσα παραμονής στην Β΄ Εθνική Κατηγορία, να υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του προπονητή της ομάδας για λόγους ηθικής τάξης.

Σίγουρα σε μια ομάδα η δυναμική της είναι ο κόσμος της που την στηρίζει στα εύκολα και στα δύσκολα. Φέτος η ομάδα μπάσκετ είχε μια πρωτόγνωρη στήριξη από τους οργανωμένους οπαδούς της, που απογοητευμένοι από το ποδοσφαιρικό τμήμα, αναγνώρισαν την μεγάλη προσπάθεια και τον αγώνα από την Διοικούσα Επιτροπή, την Διοίκηση του Ερασιτέχνη, της Τεχνικής Ηγεσίας αλλά κυρίως των παικτών οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες (οικονομικές αγωνιστικές- τραυματισμούς) να κερδίσουν τον σεβασμό και την εκτίμηση όλου του μπασκετικού κόσμου και να φέρουν την ομάδα πολύ κοντά σε ένα στόχο που φαινόταν μακρινός. Την παραμονή στην κατηγορία της πολύ σημαντικής Β΄Εθνικής.

Μικρή μερίδα λοιπόν αυτού του κόσμου επανειλημμένα και με αποκορύφωμα τον χθεσινό αγώνα (όπου και διεκόπη προσωρινά από τους διαιτητές γι΄αυτό το λόγο) καταφέρονταν εναντίον του Δημάρχου κου Αχιλλέα Μπέου και της Δημοτικής Αρχής, στην οποία έχω την τιμή να είμαι μέλος μέσα από μια θέση πολύ σημαντική που μου έχει εμπιστευθεί ο Δήμαρχος. Η συνεχιζόμενη αυτή αντιμετώπιση λοιπόν με αναγκάζει με πολύ μεγάλη απογοήτευση, μη κατανοώντας αν αυτοί οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά το καλό ή το κακό της Ομάδας ή δεν ξέρουν τι θέλουν ν΄αποχωρήσω από την Τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω την Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ (Ρούμπο Νικόλαο, Μυριτζή Αντώνη, Κονιστή Νάκη, Γιαννίκο Σπύρο) για την μεγάλη προσπάθεια και στήριξη μα προπάντων την αγάπη για την ομάδα. Την Διοίκηση του ερασιτέχνη που προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες και να βοηθήσει το τμήμα. Μα πάνω απ΄όλα τους παίκτες της ομάδας που έδωσαν και δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να τιμήσουν την φανέλα και την ιστορία της. ‘’Παιδιά μαζί σας πήγαινα και στον πόλεμο’’

Υ.Γ Πάντα πίστευα ότι η φράση ‘’Τα κάστρα πέφτουν πάντα από μέσα’’ ήταν υπερβολική. Τώρα διαπίστωσα ότι είναι πραγματική.

Μετά τιμής
Βλιώρας Γιώργος”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις