Malavetas: Στο καλό και να μας γράφεις Γιώργο Βλιώρα

Διαφορετική γραμμή από τους MALAVETAS στο θέμα της παραίτησης του Γιώργου Βλιώρα από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, σε σχέση με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη που δεν την κάνει αποδεκτή και τον καλεί να επιστρέψει στο πόστο του. Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί όχι μόνο δεν θέλουν να επιστρέψει ο προπονητής στην ομάδα τους αλλά θεωρούν πως η απομάκρυνσή του θα κάνει καλό στον Σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία στον μαγικό κόσμο που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου. Προπονητής του μπασκετικού τμήματος να παραιτείται επειδή του θίξαμε τον δήμαρχο / αφέντη του.

Εμείς μόνο ως καλό μπορούμε να δούμε την απομάκρυνση ενός ανθρώπου της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής από το σύλλογο μας, μιας δημοτικής αρχής που έχει βαλθεί εδώ και χρόνια να κάνει τη ζωή του συλλόγου δύσκολη σε όλους τους τομείς, μιας δημοτικής αρχής με φασιστικό χαρακτήρα, με τραμπουκισμούς και πρακτικές νυχτερινού κέντρου. Θα είμαστε εδώ και μετά από όλους εσάς, ήμασταν και πριν.

Χορτάσαμε προσωπολάτρες όλα αυτά τα χρόνια. Στο καλό λοιπόν και να μας γράφεις Γιώργο Βλιώρα.

ΥΓ. Εισηγήσου στο δημοτικό συμβούλιο να δημιουργηθεί ομάδα μπάσκετ ΝΠΣ Βόλος να την καμαρώνετε και οι 10 οικογενειάρχηδες δημοτικοί σύμβουλοι στα σαλόνια της Euroleague».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις