Τσιντσίνης: “Μάλλον κεκλεισμένων με Ολυμπιακό Βόλου για 2-3 ανεγκέφαλους”

Δηλώσεις στην εκπομπή των Γιώργου Μαστρογιάννη και Δημήτρη Δεμίρη πραγματοποίησε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης, Μιχάλης Τσιντσίνης, μέσω των οποίων γνωστοποίησε πως είναι πολύ πιθανό η Νίκη να παίξει το ντέρμπι της με τον Ολυμπιακό, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας – Σήμερα η απόφαση, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ερμή:

“Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Νίκης που, μετά από αρκετό καιρό, γέμισε το Κλειστό, όσο γεμάτο μπορεί να είναι, βάσει των κανόνων για τον κορωνοϊό. Έδωσε ώθηση στην ομάδα μας. Η ομάδα μας, νομίζω, πως έδωσε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι, απέναντι στην καλύτερη ομάδα που πέρασε από το Κλειστό και στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, κατά τη γνώμη μου. Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, ευχαριστήθηκαν μπάσκετ και μακάρι να τα είχε φέρει έτσι η μοίρα και οι υπόλοιποι παράγοντες και να κερδίζαμε κιόλας”.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το ενδεχόμενο να γίνει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών:

“Πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχουμε δύο ματς. Είναι πολλοί που, το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό κι ας πέσει η ομάδα, που λέει ο λόγος. Εμάς, ως διοίκηση, μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που έρχονται και να δούμε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Κι οφείλω εδώ να πω πως, για κάποιους ανθρώπους, που δε σκέφτονται λογικά, η Νίκη Βόλου, κατά πάσα πιθανότητα, θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών αυτό το ντέρμπι. Επειδή 2-3 ανεγκέφαλοι έρχονται να βγάλουν το “άχτι” τους στο γήπεδο και να κάνουν πράγματα που δε συνάδουν με αυτά που θέλουμε να “περάσουμε” ως Νίκη Βόλου και στο μπασκετικό, αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πετάς ένα μπουκάλι ή φτύνεις και τί καταλαβαίνεις; Πληγώνεις την ομάδα σου, τον κόσμο σου, καθώς θα παίξεις ένα σημαντικό ματς, χωρίς φιλάθλους. Η οικονομική ζημιά θα υπάρξει, επίσης, αλλά είναι το τελευταίο που σκεφτόμαστε.

Η υπερασπιστική γραμμή της ομάδας είναι υπαρκτή. Επικαλεστήκαμε και είναι αλήθεια πως είμαστε η ομάδα με τον περισσότερο κόσμο, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι μας, και, ως διοίκηση, προσπαθούμε πάντα να διασφαλίσουμε την προστασία των διαιτητών και της αντίπαλης ομάδας και κάθε παιχνίδι να έχει μία ομαλή διεξαγωγή.

Πολλές φορές, βέβαια, ακόμα κι εμείς οι παράγοντες της ομάδας, έχουμε βγει έξω από τα ρούχα μας, από τη συμπεριφορά των διαιτητών και τα σφάλματά τους. Οι μεγάλες ομάδες ποτέ δε βγάζουν ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας, δε θέλουμε να ρίξουμε τις ευθύνες μιας ήττας αλλού. Φέτος, έχουμε χάσει τρία ματς στον “πόντο”, και στα τρία είχαμε “ανάποδη” διαιτησία. Θα είχαμε αλώβητη την έδρα μας και θα είχαμε σώσει πολύ πιο εύκολα την κατηγορία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις