Με τεσσάρα συνέχισε ο Βόλος 2004

Μια ακόμη νίκη με σκορ 0-4 πέτυχε ο Βόλος 2004 στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι της με τις Νεφέλες Κατερίνης, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής Γυναικών. Με τη νίκη αυτή η βολιώτικη ομάδα έφτασε τους 27 βαθμούς και συνεχίζει να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας του ομίλου.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Ανδρομάχης σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο από την έντονη βροχή που είχε προηγηθεί. Αυτό όμως δεν πτόησε το βολιώτικο συγκρότημα να επιβάλλει από την αρχή μέχρι το τέλος το ρυθμό του. Αποτέλεσμα ήταν ο Βόλος 2004 να πετύχει στο 1ο μέρος 4 γκολ και να κλειδώσει έτσι τους 3 βαθμούς. Στο 2ο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα έριξε τους ρυθμούς της, και παρά το ότι βρέθηκε πολλές φορές σε πλεονεκτική θέση για να διευρύνει το σκορ, δεν κατάφερε να πετύχει άλλο τέρμα.
Το φιλμ του αγώνα:
13′ 0-1 με κοντινό σουτ της Βέτσικα, μετά από φάουλ της Ζήγρα και ασθενή απόκρουση της τερματοφύλακα.
20′ 0-2 με συρτό ωραίο σουτ στη γωνία, της Νέννε από το ύψος του πέναλτι.
23′ 0-3 με δυνατό σουτ έξω απο την περιοχή της Ζήγρα.
43′ 0-4 με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ της Ζντράβκοβιτς.
Το επόμενο παιχνίδι για τον Βόλο 2004 είναι εντός έδρας με αντίπαλο τον Κιλκισιακό στις 13 Μαρτίου, την μοναδική ομάδα που μας κέρδισε στο φετινό πρωτάθλημα.
ΒΟΛΟΣ 2004: Τσιλίκα, Κυριάκου, Καρακάνα, Ιωακειμίδου, Βέτσικα, Παπαδοπούλου, Ζήγρα, Κέκου, Γκέκα, Νέννε, Ζντράβκοβιτς (75’ Νάνου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις