“Προσβλητική για προπονητή και Μπέο η συμπεριφορά των οπαδών” – Μένει ή φεύγει ο Βλιώρας;

Στην εκπομπή του ΣΠΟΡ ΦΜ Μαγνησίας, “Όλα στο Κόκκινο”, των Ευθύμη Χούτα και Γιώργου Καρδαμάκη μίλησε το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Ρούμπος, για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την κόντρα Βλιώρα-οργανωμένων και την παραίτηση του πρώτου.

Ο κ. Ρούμπος ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού ήταν προσβλητική απέναντι στον κ. Βλιώρα και τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Μπέο, πως το ζήτημα φυγής ή παραμονής του πρώτου στον ερυθρόλευκο πάγκο παραμένει ανοικτό και πως θέλει τους οργανωμένους κοντά στην ομάδα, χωρίς, όμως, να είναι επιπόλαιοι.

“Στον συγκεκριμένο χώρο (σ.σ. του γηπέδου) δεν έχει κανένας λόγο να στρέφεται με υβρεολόγιο, κατά του Δημάρχου. Εμείς, όταν ξεκινήσαμε, επισκεφθήκαμε τον κ. Μπέο στο γραφείο του κι είχαμε μία φιλική κι ουσιαστική συζήτηση. Σε εκείνη τη συζήτηση, ζητήσαμε τρία πράγματα κι έχουν γίνει 13. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει τέτοιο μένος ξαφνικά κι απρόκλητα, κάτι να τους προκαλεί”, υποστήριξε, σχετικά με το ζήτημα.

Ακούστε το ηχητικό με την τοποθέτηση του κ. Ρούμπου:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις