Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Αναγέννησης Καρδίτσας

Μέσα σε «ζεστή» ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, σύσσωμη η Διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα, η Διοικούσα Επιτροπή του μπασκετικού τμήματος, αλλά και οι εργαζόμενοι του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Παπαδημητρίου ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στο μέλλον για την ομάδα. Τόνισε για ακόμη μία φορά την πλήρη στήριξή του στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ, υπογραμμίζοντας πως ακόμη τίποτα δεν έχει κριθεί.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παύλος Μυροφορίδης πήρε το λόγο στη συνέχεια. «Πριν τρία χρόνια αυτή η ομάδα ήταν στην αφάνεια και σήμερα έχει πετύχει πράγματα που την έκαναν γνωστή σε ολόκληρη τη χώρα. Θα πρέπει όλοι όσοι είμαστε εδώ να είμαστε περήφανοι που το πετύχαμε αυτό. Είμαι βέβαιος πως στο μέλλον θα πετύχει ακόμη περισσότερα. Μέρα με την μέρα ο Σύλλογος μεγαλώνει. Η χρονιά δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια και μπορούμε να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε!»

Ο τυχερός της ημέρας, που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Παναγιώτης Μπάλλας.

Πηγή: mikriliga

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις