Ικανοποίηση στην μπασκετική Νίκη για το ντέρμπι με κόσμο – Η “κυανόλευκη” υπεράσπιση και η δικαίωση

Το Πειθαρχικό Όργανο της ΕΟΚ τιμώρησε με μία απλή, έγγραφη επίπληξη την μπασκετική Νίκη Βόλου, για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τους Ικάρους Τρικάλων, τον περασμένο Δεκέμβριο, γεγονός που συνεπάγεται με την πραγματοποίηση του βολιώτικου ντέρμπι, ανάμεσα στους κυανόλευκους και τον Ολυμπιακό, με κόσμο στην κερκίδα του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Ιωνίας.

Στη Νίκη, επικρατεί ιδιαίτερη ικανοποίηση για τη δικαίωση, ουσιαστικά, της ομάδας τους, καθώς άπαντες, εντός της, πιστεύουν πως ένα τέτοιο ματς δε θα μπορούσε να μη διεξαχθεί με την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας τους, αλλά και των φίλων του Μαγνησιώτικου μπάσκετ. Η υπερασπιστική γραμμή της Νίκης, η οποία ανατέθηκε στον έγκριτο Βολιώτη νομικό και φίλαθλο της Νίκης, κ. Δημήτρη Καραγιάννη, βασίστηκε στο γεγονός πως η ομάδα, επί ημερών Μπάμπη Τουτουντζόγλου, προάγει μία εξαιρετική εικόνα στα εντός έδρας παιχνίδια της, με γεμάτες κερκίδες και μηδενικά επεισόδια. Όλοι οι διαιτητές και όλες οι ομάδες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία στο Βόλο, από τη Νίκη και τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τους Ικάρους ήταν μία κακή παρένθεση, κατά την οποία σύσσωμη η διοίκηση έκανε τα αδύνατα-δυνατά, προκειμένου να προστατευτούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Βέβαια, στο “τέλος της ημέρας”, άπαντες στη Νίκη δε σκέφτονται μόνο… τρεις εβδομάδες μπροστά και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στις 20 Μαρτίου. Αγωνιστικό τμήμα και διοίκηση συγκεντρώνονται μόνο στα δύο επόμενα παιχνίδια με τον ΣΚ Ιωάννινα και τον Πρωτέα Γρεβενών, εκτός έδρας, αναμετρήσεις δύσκολες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις