“Βόμβα” Πυράσου με Ροτζέριο Μάρτινς!

Την μεταγραφή της… ιστορίας του πραγματοποίησε ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου, ερχόμενος σε συμφωνία με τον Ροτζέριο Μάρτινς! Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τίθεται άμεσα στη διάθεση του κ. Σιαμέτη κι ενδέχεται να βοηθήσει σημαντικά τους Αγχιαλίτες στα πλέι-οφ της Α’ ΕΠΣΘ κι, ενδεχομένως, στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πυράσου:

Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει αυτή που θεωρούμε ως σημαντικότερη βάσει αριθμών μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου μας! Στο δυναμικό του Πυράσου ανήκει πλέον εδώ και λίγες ημέρες ο Ροτζέριο Μάρτινς, γνωστός σε όλους μας στην τοπική κοινωνία της Νέας Αγχιάλου, ο οποίος εκτιμούμε πως θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στη συνέχεια των πλέι οφ της Α’ Τοπικής ΕΠΣΘ και των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Με παραπάνω από 200 συμμετοχές στην Α’ Εθνική Ελλάδος και Κύπρου, ο Ροτζέριο έρχεται να κλείσει τη μεγάλη του καριέρα με την Αργώ στο στήθος! Ήρθε στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2005 για τον Αστέρα Τρίπολης που τότε αγωνίζονταν στη Γ’ Εθνική. Την πρώτη του σεζόν κατέγραψε 24 συμμετοχές και 5 γκολ. Το 2006-07 βασικός στην ίδια ομάδα που κέρδισε δεύτερη στη σειρά άνοδο με 26 ματς και 6 γκολ. Το 2007-08 έπαιξε σε 20 αγώνες-2 γκολ με τον Αστέρα στη Σούπερ Λιγκ. Ακολούθησε μία σεζόν στον Εργοτέλη (Α’ Εθνική, 23 συμμετοχές), μία στον Ολυμπιακό Βόλου (πρωταθλητής Β’ Εθνικής, 31 παιχνίδια-18 τέρματα) και μετά 6 συνεχόμενα χρόνια στη Σούπερ Λιγκ: δύο με Αστέρα Τρίπολης (46 αγώνες-3 γκολ), δύο με τον Λεβαδειακό (61 αγώνες-9 γκολ), το 2014-15 τον βρήκε στη Νίκη Βόλου (10 αγώνες-1 γκολ) και τον Πανθρακικό (9 αγώνες), το 2015-16 στον Πανθρακικό (19 αγώνες-3 γκολ). Το 2016 ο Ροτζέριο έπαιξε στην Κύπρο με τη φανέλα του Άρη Λεμεσού, πρώτη κατηγορία, καταγράφοντας 33 ματς με 13 τέρματα. Έπειτα, αγωνίστηκε σε Σαουδική Αραβία, Αιγάλεω/δύο θητείες, Δόξα Δράμας, Αστέρα Βλαχιώτη και Ηρακλή.

Στη Σούπερ Λιγκ έχει 188 συμμετοχές με 18 γκολ και 13 ασίστ, στη Β’ Εθνική 80 συμμετοχές με 27 γκολ, στη Γ’ Εθνική 40 συμμετοχές με 7 γκολ, στην Κύπρο 33 συμμετοχές με 13 γκολ. Συνολικά πάνω από 350 παιχνίδια στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας και της Κύπρου για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που διαμένει τα τελευταία χρόνια στη Νέα Αγχίαλο.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα του Πυράσου!!!

***Ευχαριστούμε θερμά τον κο Δημήτριο Τσακίρη/ιστοσελίδα soccerbase.gr που μας παραχώρησε τα στατιστικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή.

***Στη φωτογραφία με τον Χρήστο Σίμο, μέλους του δ.σ. του Πυράσου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις