Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Αργώ (photos)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του εστιατορίου Κ.Χ.1948, η ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ ΑΡΓΩ, παρουσία όλων των αθλητών-αθλητριών, γονέων και φίλων του συλλόγου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η κα Δωροθέα Κολυνδρίνη Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, ο κος Γιώργος Καλτσογιάννης Περιφεριακός Σύμβουλος-μέλος της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας, ο ιατρός παθολόγος κος Απόστολος Παντσάς και ο κος Κυριαζής Αλεξανδρίδης εκπρόσωπος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου.

Την κοπή της ευλόγησε ο πατέρας Δημήτριος Κοτρώτσος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες, στην Ιωάννα Παρισάκη, την Αναστασία Φιλιππίδη, τον Βασίλη Φιλιππίδη και τον Αποστόλη Πιτσιάβα, για τις εξαιρετικές αγωνιστικές τους διακρίσεις την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Επίσης απονεμήθηκαν έπαινοι σε 8 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που εισήλθαν φέτος στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν από την ΑΡΓΩ , υπέρ της ενίσχυσης του γηροκομείου Βόλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του Κ.Χ. 1948 Κο Παύλο Πάνο για την άριστη φιλοξενία και την παραχώρηση του εστιατορίου.

arg2

arg3

arg4

arg5

arg6

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις