Πατέρας και γιος αλληλομαχαιρώθηκαν στη Νέα Ιωνία

Τραγωδία στον εφιάλτη των ναρκωτικών με τραυματισμούς – Χωρίς ιατρική βοήθεια οι δύο άντρες επί ώρες, γιατί ο 34χρονος κρατούσε παράνομα στο σπίτι τον πατέρα του

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί η φρίκη των ναρκωτικών. Χθες Βολιώτης ηλικίας περίπου 60 ετών, με πρόσθετο μέλος λόγω αναπηρίας στο ένα του πόδι, πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων συνοδεία αστυνομικών. Το παντελόνι του ήταν γεμάτο αίματα. Είχε έρθει στα χέρια προχθές το βράδυ με τον γιο του ηλικίας 34 ετών. Οι δύο άντρες, που παρακολουθούν πρόγραμμα στον ΟΚΑΝΑ, τσακώθηκαν για τα χάπια και επιτέθηκαν ο ένας στον άλλον ακόμη και με μαχαίρια και ευτυχώς γλίτωσαν με μικρούς τραυματισμούς.

Το οικογενειακό δράμα αποκαλύφτηκε χθες το πρωί, όταν οι δύο άντρες απευθύνθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για βοήθεια με διαφορά μερικών ωρών. Προχθές το βράδυ ο 60χρονος δεν μπορούσε να φύγει από το σπίτι γιατί ο γιος του είχε κρύψει το πρόσθετο μέλος προκειμένου να τον εμποδίσει.

Ο ταλαιπωρημένος άντρας ήταν τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο στον μηρό, ενώ ο γιος στο χέρι και την πλάτη. Μετά τη συρραφή των τραυμάτων από τους γιατρούς του Αχιλλοπούλειου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Βόλου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο οικογενειακός καβγάς άρχισε, όταν ο 60χρονος αρνήθηκε να δώσει στον γιο του χρήματα για να πάρει χάπια, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια. Είναι άγνωστο αν οι τραυματισμοί τους προκλήθηκαν από το ίδιο μαχαίρι ή αν χρησιμοποίησαν αιχμηρό αντικείμενο ταυτόχρονα και οι δύο.

Πάντως, το προχθεσινό βράδυ ήταν κόλαση. Μετά το επεισόδιο δεν κάλεσαν σε βοήθεια το ΕΚΑΒ. Αντίθετα, ο 34χρονος έκρυψε το πρόσθετο μέλος του πατέρα του για να τον εμποδίσει να φύγει από το σπίτι.

Ο γιος απευθύνθηκε τελικά για βοήθεια χθες το πρωί στο Νοσοκομείο, ενώ λίγες ώρες αργότερα κατάφερε να φύγει από το σπίτι και ο 60χρονος και να αναζητήσει ιατρική συνδρομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές από υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών και ενδοοικογενειακής βίας. Ο πατέρας έχει εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης. Σήμερα για να εξασφαλίζει τα προς το ζην ζητιανεύει στη Νέα Ιωνία, καθώς ζει σε άθλιες συνθήκες.

Συνοδευόμενος χθες στα δικαστήρια από τους αστυνομικούς περπατούσε με μεγάλη δυσκολία. Ήταν φανερά ταλαιπωρημένος με το παντελόνι του γεμάτο αίματα, ενώ δεν φορούσε παπούτσια.

Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε ποινική δίωξη κατά των δύο αντρών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοχρησίας, της οπλοκατοχής και της παράνομης κατακράτησης.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν για να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σήμερα Πέμπτη λόγω του προχωρημένου της ώρας, καθώς χθες έφθασαν στα δικαστήρια πολύ αργά το μεσημέρι. Στο μεταξύ, κρατούνται.

πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις