Τάτσης για τη φυγή του από τη Ρόδο σε ένα 24ωρο: “Δεν μπορώ να παρουσιάσω αυτό που θέλω”


Μοιράσου το άρθρο

Ο Γιάννης Τάτσης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τη Ρόδο, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να κοροϊδέψει κανέναν λόγω των κενών στο ρόστερ της!

Αν και ανακοινώθηκε προ ολίγων ημερών από τη Ρόδο, ο Γιάννης Τάτσης δε θα αναλάβει τελικά την ομάδα και με μία προσωπική του δήλωση εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, έχοντας να πει τα καλύτερα για την ομάδα της Ρόδου, αφήνοντας ανοιχτή την.. πόρτα για το μέλλον. Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

“Το γεγονός ότι η Ρόδος έχει πολλά κενά στο ρόστερ της λόγω των συγκυριών και επίσης λόγω των πολλών τραυματισμών και απουσιών, δεν μου έκανε εύκολο να παρουσιάσω αυτό που θα ήθελα για να βελτιώσω την ομάδα. Ο χρόνος είναι λίγος, με τα συνεχόμενα παιχνίδια, για να μπορέσω να κάνω ένα restart με τις υπάρχουσες συνθήκες εργασίας και ως εκ τούτου επειδή με ενδιαφέρει πρωτίστως η δημιουργία και όχι οι απολαβές μου, ενημέρωσα τον πρόεδρο ότι δεν μπορώ να αναλάβω στην παρούσα στιγμή την ομάδα της Ρόδου. Αυτό το αιτιολογώ με βάση την ιστορικότητα και το ειδικό βάρος που έχει η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να κοροϊδέψω τον θαυμάσιο και πολυπληθή φίλαθλο κόσμο του νησιού και φυσικά και τον πρόεδρο κ. Μαρτίνη. Σε μια άλλη χρονική στιγμή που θα υπήρχαν οι συνθήκες εργασίας, ο χρόνος για δημιουργικό έργο, αλλά και η επιλογή δικών μου στελεχών, φυσικά και θα ήμουν διατεθειμένος να πάρω το οποίο βάρος υπήρχε και να κριθώ δίκαια τόσο από τον φίλαθλο κόσμο όσο και από τον πρόεδρο της Ρόδου και τους συνεργάτες του”.

Πηγή: mikriliga

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις