Φασουράκης: «Άτυχοι με Πύρασο, να κερδίσουμε τον Ρήγα»

Δηλώσεις στο goalpost.gr πραγματοποίησε ο προπονητής του Σαρακηνού, Γιάννης Φασουράκης, αναφερόμενος στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του, με αντίπαλο τον Πύρασο, την εικόνα του mini πρωταθλήματος των πλέι-οφ της Α’ ΕΠΣΘ και την προσεχή αναμέτρηση του Σαρακηνού, με αντίπαλο τον Ρήγα, στο Βελεστίνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Πύρασο:

“Θεωρώ ότι στο παιχνίδι με τον Πύρασο σταθήκαμε ιδιαίτερα άτυχοι. Βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και μπήκαμε στη διαδικασία να “κυνηγάμε” το παιχνίδι, σχεδόν από το ξεκίνημά του. Βέβαια, αντιδράσαμε σωστά, προσπαθήσαμε να φέρουμε το ματς στα ίσια, αλλά η φασαρία και οι αποβολές “έκοψαν” τον ρυθμό μας και “χάλασαν” την ψυχολογία μας. Δεν μπορέσαμε ποτέ να επανέλθουμε, ήταν, όμως, ένα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο παίχτηκε στα ίσια, ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες. Σε τέτοια ματς, σε αυτό το επίπεδο, ό,τι λάθος κάνεις, το πληρώνεις”.

Για το αν ο Πύρασος έχει, πλέον, ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρώτη θέση:

“Ο Πύρασος, σίγουρα, έχει το “πάνω χέρι” στην κούρσα του πρωταθλήματος των πλέι-οφ. Είναι επτά βαθμούς μπροστά, στην πρώτη θέση. Η αγωνιστική που έρχεται, ίσως κρίνει πολλά. Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να προκαθορίζουμε τίποτα, προτού οριστικοποιηθεί και μαθηματικά. Για την ομάδα μου, τον Σαρακηνό, η χρονιά είναι απόλυτα πετυχημένη, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια, προκειμένου να τερματίσουμε, όσο ψηλότερα γίνεται κι ό,τι μας ανήκει αγωνιστικά, να το κατακτήσουμε”.

Για το προσεχές παιχνίδι της ομάδας του με τον Ρήγα:

“Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει βαριά φανέλα, είναι ομάδα με ιστορία, με μακροχρόνια, και μάλιστα πρόσφατη, πορεία στη Γ’ Εθνική. Διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ κι έναν από τους καλύτερους προπονητές στη Μαγνησία, με μεγάλη εμπειρία. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε αυτό το πρωτάθλημα κανένα ματς δεν είναι εύκολο, το γνωρίζουμε. Θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλες τις αναμετρήσεις, θα πάμε να κερδίσουμε”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις