Συνάντηση του Ερασιτέχνη με τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών

Την προσεχή Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη με τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών όλων των τμημάτων, με σκοπό να εγγραφούν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη στον Ερασιτέχνη. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τονίζονται τα εξής:…

«Συνάντηση με τους γονείς που έχουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες όλων των τμημάτων του συλλόγου, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις δραστηριότητες του συλλόγου , για τις ενέργειες που γίνονται για το ποδοσφαιρικό τμήμα, να τους προτρέψει να γραφτούν μέλη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου και γενικά να ενεργοποιήσει όσους το δυνατόν περισσότερους απ’ αυτούς.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 και ώρα 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΠΑΡΚ (ημιώροφος), ευγενική παραχώρηση του ιδιοκτήτη του κ. Μίλτου Μουστακαλή, τον οποίο και ευχαριστεί ιδιαίτερα το Δ.Σ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.
Στη συνάντηση θα παραστούν και οι προπονητές των τμημάτων, ενώ θα προβληθεί ολιγόλεπτο video από τις δραστηριότητες όλων των τμημάτων του συλλόγου.
Στο σύλλογο μας αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούνται πάνω από 600 παιδιά, στα αθλήματα του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, της κολύμβησης, του βόλεϊ, της άρσης βαρών και της πάλης-τζούντο.
Ήδη με μέριμνα των προπονητών μοιράζονται προσκλήσεις στα παιδιά, προκειμένου να ενημερώσουν τους γονείς τους για την αναγκαιότητα της παρουσίας τους.
Μόνο δυνατός και μαζικοποιημένος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακό Βόλου μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον αθλητισμό της χώρας μας.
Σας περιμένουμε όλους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις