«Θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά»

Μπορεί να μην έχει… ξεμπερδέψει από τον κίνδυνο του υποβιβασμού, πολύ δύσκολα όμως θα βρεθεί σε δύσκολη θέση ο Θεσπρωτός. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας έχει αρκετά παιχνίδια μπροστά της για να πάρει τις νίκες που χρειάζεται, με τον Παναγιώτη Χατζηπέτρου να επισημαίνει στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν πολλά περισσότερα κίνητρα για να συνεχίσουν να διεκδικούν τις νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Όταν είσαι αδιάφορος, είναι δύσκολο να έχεις υψηλό κίνητρο σε κάθε ματς. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε βάλει ως στόχο να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, για να αποκτήσουμε τις εμπειρίες και να χτίσουμε την προσωπικότητα που χρειάζεται, για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά.

Έτσι θα κρατήσουμε την ομάδα και τα παιδιά σε εγρήγορση» τόνισε ο έμπειρος τεχνικός, για να αναφερθεί εν συνεχεία στη «λευκή» ισοπαλία με τον Πιερικό: «Με ικανοποίησε το γεγονός ότι παρότι παίξαμε με μια καλή ομάδα, με βαρύ ονόμα, κυριαρχήσαμε στο γήπεδο! Είχαμε την πρωτοβουλία απέναντι στον αντίπαλο που έπαιξε καθαρά αμυντικό παιχνίδι για να πάρει την ισοπαλία. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, αλλά έχουμε μπροστά μας δέκα παιχνίδια για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας και τη διοίκηση».