Μπράτσος: «Κρίθηκε από μια στατική φάση»

Για την ήττα της ομάδας του στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, μίλησε ο προπονητής του ΒόλουΚώστας Μπράτσος, τονίζοντας πως το ματς κρίθηκε από ένα χαμένο μαρκάρισμα στο 91΄.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου:

Για την ήττα:
«Δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, διότι ένας ποδοσφαιριστής έχασε τον αντίπαλο παίκτη που είχε στην ευθύνη του. Αυτήν ήταν η πρώτη σκέψη».

Για τις λεπτομέρειες του αγώνα που εναλλάσσονταν:
«Συμφωνώ απόλυτα… Και οι δύο ομάδες είχαν περιόδους που υπερτερούσαν, πότε ο αντίπαλος, πότε εμείς. Το ματς πήγαινε στις ισορροπίες. Το ματς πήγε σε τακτική. Εμείς επενδύαμε στους ελεύθερους χώρους του Ατρομήτου κι ο Ατρόμητος έκανε το ίδιο για εμάς. Οπότε, αυτός που θα εκμεταλλεύονταν το χώρο στην πλάτη του αντιπάλου θα ήταν κι αυτός που θα πετύχαινε το γκολ. Το κάναμε από μια φορά ο κάθε ένας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν απολύτως ισορροπημένο το παιχνίδι και κρίθηκε από μια στατική φάση».

Για την ελευθερία που χαρακτήρισε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών από τη μέση και μπροστά:
«Ήταν ελευθερία που είχε δοθεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι, για τις ανάγκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού, ως ένα βαθμό το πλάνο επιτεύχθηκε σε ότι έχει να κάνει με το να μας χάνουν οι αντίπαλοι αμυντικοί ως προς τις τοποθετήσεις μας. Από εκεί και πέρα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ουσιαστικοί και να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις