Με τέσσερις αθλητές στο open η Νίκη Βόλου

Στο χειμερινό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών (open) που έγινε το τριήμερο 25-27 Μαρτίου 2022 στο ολυμπιακό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ συμμετείχε το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Οι αθλητές που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο κολυμβητικό γεγονός που «κλείνει» τον χειμερινό αγωνιστικό κύκλο ήταν δυο αθλητές κατηγορίας ανδρών ο Αλέξανδρος Μιαρίτης και ο Θεόδωρος Λάιος και δυο αθλητές της κατηγορίας παίδων που με τις επιδόσεις τους στο πρόσφατο χειμερινό κατηγοριών Βορείου Ελλάδος έπιασαν όρια για συμμετοχή στο open , ο Νίκος Κουκουσέλης και ο Γιάννης Θεοδοσόπουλος.

Οι προσπάθειες των αθλητών ήταν πολύ καλές και επιβεβαιώθηκαν με ένα νέο ατομικό ρεκόρ και δύο πολύ καλά πλασαρίσματα σε θέσεις του τελικού των αγωνισμάτων από τον Αλέξανδρο Μιαρίτη στα 200 και 400 μικτή ατομική αντίστοιχα.

Την αποστολή συνόδευσε στην Αθήνα ο προπονητής της ομάδας κ. Γρηγόρης Καλαϊτζογλίδης.

Η Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και εύχεται υγεία και καλή συνέχεια σε όλους ενόψει του θερινού κύκλου που ξεκινάει και θα ολοκληρωθεί με τα πανελλήνια πρωταθλήματα το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις