Α’ ΕΠΣΘ: Αναβλήθηκε η δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ!

????????????????????????????????????

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ, μέσω της οποίας, γνωστοποίησε την αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Α’ ΕΠΣΘ, επικαλούμενη τη βούλησή της για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος επί ίσοις όρους, λόγω της μη πραγματοποίησης της αναμέτρησης Πύρασος – Αγία Άννα, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ ανακοινώνει την αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα των PLAYOFFS της Α’ ΕΠΣΘ ΠΥΡΑΣΟΣ – ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ (5/3/2022–15:00), μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της ΕΠΣΘ.

Επίσης η Επιτροπής Πρωταθλήματος ανακοινώνει την αναβολή όλης της αγωνιστικής των PLAYOFFS της Α’ ΕΠΣΘ για την πλήρη αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Η απόφαση αυτή συνάδει με την βούληση της Ενώσεως περί διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων επί ίσοις όροις.

Επίσης ανακοινώνεται ότι η 2η Αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12-13/3/2022.

Η 2η αγωνιστική των PLAYOUTS της Α’ ΕΠΣΘ θα πραγματοποιηθεί κανονικά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις