Αποφασισμένοι για νίκη στον Ολυμπιακό Βόλου κόντρα στην ΑΣΑ (pregame)

Αποφασισμένοι να καταθέσουν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κερδίσουν την Αναγέννηση Καρδίτσας είναι στον Ολυμπιακό Βόλου, σήμερα (06/03, 14:45) στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης. Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πως με μία νίκη παίρνουν βαθιά βαθμολογική ανάσα και με συνδυασμό αποτελεσμάτων θα ξεκολλήσουν από την προτελευταία θέση που βρίσκονται, φτάνοντας τον Πιερικό στους 19 βαθμούς.

 Το αναλυτικό πρόγραμμα και η βαθμολογία πριν από τα σημερινά παιχνίδια:

Α ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη Βόλου – Πιερικός 2-0

ΚΥΡΙΑΚΗ 06.03.2022 (14:45)

ΑΕΛ – ΠΟΤ Ηρακλής / ERTSPORTS
Αλμωπός Αριδαίας – Α.Ο. Ξάνθη
Απόλλων Λάρισας – Πανσερραϊκός
ΑΟ Καβάλα – Θεσπρωτός
Ολυμπιακός Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας
ΠΑΟΚ Β – Απόλλων Πόντου
Α.Ο. Τρίκαλα – Ν.Π.Σ. Βέροια / ERTSPORTS (17:00)
Ρεπό: Ολυμπιακός Β’

Ο Βασίλης Βούζας συμπεριέλαβε 23 παίκτες στην αποστολή της ομάδας του, από την οποία απουσιάζουν οι Κωνσταντίνου, Μανάφοφ, Νάνι και Πέλκας.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Ασαμόα, Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Γραικός, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Στάμου, Φουρίκης, Χατζής.

Εκτός έμειναν οι Κωνσταντίνου, Μανάφοφ, Νάνι και Πέλκας.

Με …φόρα από το 5-2 με τη Βέροια

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πέτυχε εμφατική νίκη με σκορ 5-2 επί της Βέροιας στο εξ αναβολής ματς της Τετάρτης και θέλει να συνεχίσει να διεκδικεί τις πιθανότητές της, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Για τον λόγο αυτό σήμερα, στις 14:45 στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης θα παραταχθεί με αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει σε τροχιά ελπίδας, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας της Ημαθίας που πιθανόν να προκαλέσουν έντονους κλυδωνισμούς. Αγωνιστικά προβλήματα ο Περικλής Αμανατίδης δεν αντιμετωπίζει και αναμένεται στον Βόλο να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα του.

Η επίσημη ενημέρωση από την Αναγέννηση αναφέρει: “Πανέτοιμη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague 2 Betsson είναι η ομάδα μας. Μετά τη νίκη στο εξ αναβολής παιχνίδι απέναντι στη Βέροια, η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει το σερί της και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές μας να δουλεύουν σκληρά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ.Περικλή Αμανατίδη και του υπόλοιπου προπονητικού team στο μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το ματς της Τετάρτης και να είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για την ιδιαίτερα απαιτητική αυριανή αναμέτρηση”.

Κακουλίδης από την Θράκη

Την αναμέτρηση ανάμεσα θα διευθύνει ο Χρήστος Κακουλίδης από την ΕΠΣ Θράκης. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Χατζηνάκος από την ΕΠΣ Δράμας και Κωνσταντίνος Τσακίρης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Κωνσταντίνος Κατοικος (Αθηνών) και παρατηρητής ο Γιώργος Λιόλιος (Λάρισας).

5 ευρώ γενική είσοδος

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ γενική είσοδος.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο και κάθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Λόγω των αυξημένων ελέγχων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συστήνει στους φιλάθλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις