Κ. Μπάρμπας: Με κέρδισαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού

Ο τρόπος με τον οποίο τον προσέγγισαν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Κώστα Μπάρμπα να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους», όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός. Τόνισε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για…

…να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει το στόχο της, ενώ αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μπάρμπα στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:
«Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, η οποία κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί και έχει υψηλούς στόχους. Η θέση του Ολυμπιακού Βόλου είναι στη Σούπερ Λιγκ, άσχετα αν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας τα τελευταία χρόνια.
Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ από την πλευρά μου είναι, ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει το στόχο της. Γνωρίζω πως στον Ολυμπιακό οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, ενώ και οι φίλαθλοι είναι απαιτητικοί και θέλουν να βλέπουν την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει.
Για μένα σημαντικό ρόλο για να πάρω την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό και να αφήσω τη Σούπερ Λιγκ, ήταν ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισαν οι διοικούντες και ο προπονητής. Όπως, επίσης και το γεγονός ότι η ομάδα έχει χιλιάδες φιλάθλους που τη στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι με την παρουσία τους στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται μπροστά σε γεμάτες κερκίδες. Αισθάνεται καλύτερα και αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων του.
Λίγα λόγια, πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο και όλοι μαζί θα οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου εκεί που αξίζει και δικαιούται να βρίσκεται, στη Σούπερ Λιγκ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις