Αναχωρεί για Πρέβεζα ο Ρήγας εν όψει Αχέροντα Καν.

Τον Αχέροντα Καναλακίου αντιμετωπίζει την Κυριακή εκτός έδρας ο Ρήγας, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο. Η ομάδα του Βελεστίνου προέρχεται από ισοπαλία 1-1 με τη Νίκη εντός και θα επιδιώξει να πάρει το «τρίποντο» απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία (στην 14η θέση με 17 βαθμούς) κα…

…πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Στο αυριανό παιχνίδι ο Λάκης Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών παικτών. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής θα είναι οι τιμωρημένοι Νίκος Βουραζέρης και Κώστας Γουτούλης. Ο πρώτος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Νίκη και ο δεύτερος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες. Ο Ηλίας Γκίκας θα απουσιάσει, επίσης, λόγω στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Ο Δημήτρης Σέττος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Για την Πρέβεζα θα αναχωρήσουν σήμερα στις 13.30 οι εξής ποδοσφαριστές:
Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Γιώργος Αλεξίου, Παναγιώτης Αποστολίδης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Γιάννης Κορέτα, Μάνος Πάσχος, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Αποστόλης Σφάκας, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Χατζής, Χρήστος Λάμπρου και Δημήτρης Ρίκκος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις