Ν.Α. Νίκης-Ανάληψη στο τοπικό ντέρμπι για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Νέοι Αθλητές Νίκης και Ανάληψη αναμετρώνται σήμερα Σάββατο στις 17.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, στο τοπικό ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Ασφαλώς οι «κυανόλευκοι» έχουν μεγαλύτερο κίνητρο, αφού «καίγονται» για τη σωτηρία τους έχοντας ήδη πετύχει σπουδαίο «διπλό» επί της Νίκαιας 2012. Πάντως προέκυψε…

…απρόοπτο με τον Σταμάτη Σκαμάγκα, ο οποίος υπέστη μόλυνση στο μάτι και μάλλον θα λείψει σήμερα. Αντίθετα θα επιστρέψουν οι Χρήστος Καρσέλας, Γιώργος Καραθανάσης (ανάρρωσαν από ίωση) και Κώστας Μανωλόπουλος που έλειψε από το ματς της Νίκαιας για επαγγελματικούς λόγους.
Επομένως ο Απόστολος Καμακάς βασίζεται στην παρακάτω σύνθεση: Θεόδωρος Σούλης, Νίκος Θέος, Γιώργος Καραθανάσης, Γιώργος Κοντογιάννης, Κώστας Τυρερές, Γιάννης Μακρόπουλος, Φίλιππος Πανιόπουλος, Χαράλαμπος Μπέζος, Κώστας Παναγιώτου, Στέφανος Τύμπας, Μάριος Σαπούνης, Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Μανωλόπουλος, Χρήστος Καρσέλας. Γιώργος Καραθανάσης και ίσως ο Σταμάτης Σκαμάγκας.
Στην αντίπερα όχθη η Ανάληψη δεν βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι» με τα προβλήματα να συνεχίζουν να υφίστανται. Στους ήδη τραυματίες Βαγγέλη Τσακιρόπουλο και Βασίλη Κοντάκη προστέθηκε ο Αλέξανδρος Λουλούδης, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στη γάμπα στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.
Έτσι ο Γιώργος Βλιώρας θα βασιστεί στους Γιώργο Ίλτσογλου, Φώτη Φωτιάδη, Βασίλη Ντίκα, Βαγγέλη Ευαγγελινό, Άγγελο Λουκίδη, Νίκο Μαστραφτσή, Νίκο Γαλανάκη, Σπύρο Ρόσσιο, Αλέξανδρο Παλάντζα, Βαγγέλη Συλεόπουλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις