Βοσνιάδης: «Το πιο γεμάτο παιχνίδι μας»

Ως το πιο γεμάτο παιχνίδι της ομάδας του χαρακτήρισε αυτό με τον Πιερικό, ο Αλέκος Βοσνιάδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε επίσης πως η ομάδα τώρα που γυρίζουν όλοι οι παίκτες αρχίζει και δείχνει τις πραγματικές δυνατότητές της και είναι σίγουρος πως μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα αναρριχηθεί ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Πήραμε τρεις βαθμούς που οδηγούν προς τον στόχο μας με πολύ καλή παρουσία και με γεμάτο παιχνίδι, με πολλές ευκαιρίες και πολλές τελικές. Στο 16’ το σκορ ήταν ήδη 2-0 γιατί μπήκαμε όπως έπρεπε να μπούμε ως γηπεδούχοι και είχαμε το πάνω χέρι σε ολόκληρο τον αγώνα. Ήταν μία γεμάτη εμφάνιση και πάμε στο επόμενο παιχνίδι.

Περιμένουμε περισσότερο κόσμο και είναι κάτι που η ομάδα το έχει ανάγκη. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, τι περιμένει; Είναι μία ομάδα που χτίζεται σε πολύ καλές βάσεις, μία αξιόπιστη ομάδα, άρα ας έρθουν να μας στηρίξουν. Πιστεύω ότι το πλασάρισμά μας θα είναι καλύτερο από ό,τι είναι αυτή τη στιγμή μέχρι το τέλος.

Τώρα που η ομάδα έχει ηρεμήσει από τα προβλήματα της, σε κάθε παιχνίδι θα γίνεται και καλύτερη.  Ας έρθει λοιπόν ο κόσμος να μας στηρίξει και ας γεμίσει το γήπεδο. Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτή την περίοδο αλλά ας κάνει κι αυτός μία προσπάθεια από την πλευρά του. Είναι μία χρονιά που όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε την ομάδα σε μία καλύτερη επόμενη. Ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθαν και μας στήριξαν και τους θέλουμε συνεχώς δίπλα μας. Καλή συνέχεια στον Πιερικό».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη και αν η καλή αμυντική λειτουργία που έδειξε η ομάδα θα βοηθήσει για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Εμείς τέτοια παιχνίδια θέλουμε, με αντιπάλους που είναι του επιπέδου μας. Σίγουρα δεν θα κλειστούν και θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι γιατί είναι δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν επιθετικά. Είναι σημαντικό που δεν έχουμε στην άμυνά μας αναποδιές. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά στην αμυντική μας λειτουργία σε στατικές φάσεις και από καθαρή ατυχία δεν πετύχαμε γκολ από στατική φάση στην επίθεσή μας. Γενικά αυτή την περίοδο είμαστε ισορροπημένοι. Γύρισαν οι περισσότεροι παίκτες, ας λείπουν αυτή τη στιγμή ο Ροχάνο, ο Γρομητσάρης και ο Τζιώρας. Νομίζω πως με την επιστροφή και αυτών, η Νίκη θα εμφανιστεί όπως πρέπει. Στην Ξάνθη μας δίνεται μία πολύ καλή ευκαιρία να δείξουμε τι ομάδα είμαστε»

Για την εικόνα κυριαρχίας σε όλον τον αγώνα κι αν ήθελε μεγαλύτερο σκορ: «Χάθηκαν φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο που θα μπορούσε να έχει μεγαλώσει το σκορ. Ας φτιάχνουμε εμείς την εικόνα μας και την απόδοσή μας και πιστεύω ότι και τα γκολ θα έρθουν. Με τις καλές εμφανίσεις και την καλή ψυχολογία που αποκτούμε θα έρθουν και τα γκολ γιατί έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να σκοράρουν».

Για το γκολ του Κυριακίδη: «Ο Κυριακίδης είναι ένας σπουδαίος παίκτης για μας. Μας δίνει απόλυτη ισορροπία σ’ εκείνο τον χώρο που παίζει. Είναι ένας παίκτης που περνάνε οι μπάλες από τα πόδια του και είναι ήρεμος, για να ανοίξει το παιχνίδι. Το γκολ του ήταν εξαιρετικό. Τα πόδια του τον «ακούν» και είναι παίκτης που σουτάρει καλά. Του στρώθηκε η φάση, πήρε την απόφαση, εκτέλεσε και σημείωσε ένα πολύ ωραίο γκολ. Γενικά είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς».

Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της Νίκης: «Σίγουρα ήταν η πιο γεμάτη. Είχαμε απόλυτη ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Δεν απειληθήκαμε αμυντικά και δεν βιαστήκαμε να κάνουμε επιθέσεις. Διασπάσαμε την αντίπαλη άμυνα και από τις δύο πλευρές. Νομίζω ότι ήταν πολύ καλή η παρουσία όλων των παικτών και τους αξίζουν συγχαρητήρια»

Για το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα το τελευταίο διάστημα: «Όλο το προηγούμενο διάστημα ότι και να έλεγα φάνταζε σαν δικαιολογία. Περάσαμε τεράστιο πρόβλημα που κάνεις δεν το δικαιολόγησε. Αγωνιστήκαμε σε πολλά παιχνίδια με 13 παίκτες. Αναγκαστήκαμε να βάλουμε σέντερ μπακ στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας αν και χάναμε. Δεν υπήρχε 12ος και 13ος παίκτης. Παίζαμε το ένα παιχνίδι πίσω από το άλλο κι αν έβγαινε ο κόουτς να πει κάτι, κατευθείαν το θεωρούσαν οι … έξυπνοι σαν δικαιολογία.

Περάσαμε μεγάλη φουρτούνα με 8 παιχνίδια σε 22 μέρες με 12 και 13 παίκτες. Μπήκαν κι άλλοι τώρα σ’ αυτό το πρόβλημα και βλέπουμε πώς αντιδρούν και τι δηλώσεις κάνουν. Δεν έχουμε ανάγκη να δικαιολογούμαστε σ’ αυτή την ηλικία που φτάσαμε. Λέμε πραγματικά την αλήθεια. Είχαμε τεράστιο πρόβλημα, τώρα γυρίζει αυτή η ομάδα κι αν η ομάδα ήταν καλά από την αρχή, θα έπαιζε για άλλα πράγματα. Αν πούμε όμως τα τεράστια προβλήματα που έχουμε, έρχεται ο κάθε κακεντρεχής και κακοπροαίρετος και τα θεωρεί δικαιολογίες. Δεν έχουμε ανάγκη να δικαιολογηθούμε και εγώ προσωπικά. Η ομάδα είχε τεράστια προβλήματα, όμως τώρα γυρίζουν τα παιδιά και θα πρέπει να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα όπως πρέπει και όσο ψηλότερα στη βαθμολογία γίνεται».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις