Αύριο το ντέρμπι Γ.Σ. Βόλου-Νίκη για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γ.Σ. Βόλου και Νίκη κλέβει την παράσταση στη 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι δύο ομάδες φιγουράρουν στην κορυφή του ομίλου με 12 νίκες και μόλις δύο ήττες, αλλά η πρώτη θέση είναι μόνο για έναν και συγκεκριμένα…

…για το νικητή του ντέρμπι.
Το μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 20.30 στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», αφού η διοργανώτρια αρχή ήθελε να οριστούν έμπειροι διαιτητές εξαιτίας της σημασίας της αναμέτρησης, οι οποίοι όμως είχαν άλλες υποχρεώσεις το Σάββατο. Τελικά το ματς θα γίνει αύριο και θα το διευθύνουν οι κ.κ. Δεσλής και Τζαφλέρης, που είναι διαιτητές Α1.
Από τη μια πλευρά οι «μαυραετοί» θεωρούν την αναμέτρηση σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να «φτερουγίσουν» στην κορυφή. Άλλωστε διανύουν περίοδο φόρμας και θεωρούν πως μπορούν να τα καταφέρουν.
Στη διάθεση των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη θα βρίσκονται οι: Χρήστος Καλογερόπουλος, Απόστολος Κωστούλας, Θανάσης Τσαπραΐλης, Φίλιππος Σέρρης, Αλέξανδρος Σουλιώτης, Στέργιος Χατζόπουλος, Θανάσης Παυλόπουλος, Βασίλης Παλάσκας, Μάριος Τσίρος, Νίκος Κουρουπάκης, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Χρήστος Ζαρογιάννης, Αντώνης Σαμαράς.
Από την άλλη πλευρά στη Νίκη είχαμε αιφνίδιο «διαζύγιο» με τον Θανάση Μπουλιάκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Διοικούσα Επιτροπή δεν είχε παράπονο από τον Λαρισαίο τεχνικό για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας, η οποία έκανε νικηφόρο σερί με μοναδική «παραφωνία» το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο φημολογείται πως οι σχέσεις του με τους καλαθοσφαιριστές δεν ήταν η ιδανική, με συνέπεια οι «κυανόλευκοι» να πάρουν απόφαση να διακόψουν τη συνεργασία μαζί του. Την ομάδα θα κοουτσάρει αύριο ο Ανδρέας Τσιριγωτάκης και δεν αποκλείεται αν η Νίκη πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση και κερδίσει σήμερα, να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία μέχρι το τέλος της περιόδου.
Παρόντες θα είναι οι Στέλιος Τσαβές, Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Παναγιώτης Νάνης, Αντώνης Χρηστομάνος, Παναγιώτης Τσώλης, Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Γιάννης Καρπέτης, Νίκος Τζίνης, Θεόδωρος Τοκατλίδης, Γιώργος Σίμος και Χάρης Ξυπνητός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις