Πρωταθλητής παίδων Μαγνησίας ο Αιολικός Βόλου

Μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος παίδων, ο Αιολικός Βόλου, έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, τερματίζει πρώτος και κατακτά το πρωτάθλημα στο Ν. Μαγνησίας, ενώ ετοιμάζεται για την επόμενη φάση του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος. Για την ιστορία, είναι η τρίτη φορά στα εννιά χρόνια λειτουργίας του, απο την ίδρυσή του το 2013, που ανακηρύσσεται πρωταθλητής Ν. Μαγνησίας. Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο βρίσκεται πάντα στην κορυφή στα αναπτυξιακά τμήματα των πρωταθλημάτων στο Ν. Μαγνησίας, τόσο στα εφηβικά, όσο και στα παιδικά τμήματα. Το εφηβικό τμήμα είχε την πρωτιά στο Ν. Μαγνησίας κατά τα τέσσερα τελευταία χρόνια (2018-2021). Το 2019 και 2020 ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Θεσσαλίας, ενώ το 2021 δευτεραθλητής Θεσσαλίας.

Για το 2022 την σκυτάλη πήραν οι μικροί του Αιολικού που όπως φαίνεται θα πρωταγωνιστήσουν στα επόμενα χρόνια στο Εφηβικό και Αντρικό Τμήμα.

Απώτερος σκοπός άλλωστε των ιθύνοντων του Αιολικού είναι να συμμετέχουν εξολοκλήρου οι έφηβοι στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσουν ιδιαίτερες αγωνιστικές εμπειρίες (ικανότητες;) έτσι ώστε να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί στα πρωταθλήματα των εφήβων.

Ταυτόσημες απόψεις έχει και ο νέος προπονητής της αντρικής ομάδας, κος Στεργιόπουλος Γιάννης, που παρακολουθεί από κοντά τους μικρούς του Αιολικού, έχοντας ως πρωταρχικό του στόχο να δουλέψει μαζί τους σκληρά και να τους προάγει ως το μέλλον του Μαγνησιώτικου μπάσκετ. Αρωγοί στην όλη προσπάθεια η ομάδα των προπονητών του Αιολικού με τον υπεύθυνο της ακαδημίας Σαμαρά Αντώνη που είναι και η ψυχή του συλλόγου.

Άξιοι συνεργάτες του ο Γουμενόπουλος Στάθης και ο Δεμίρης Κώστας.

Το ρόστερ των πρωταθλητών στο Ν. Μαγνησίας στους παίδες για το αγωνιστικό έτος 2022 είναι: 1 ) ΞΑΝΘΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2) ΛΑΙΟΣ ΙΩΣΗΦ 3) ΓΟΥΛΕΤΣΙΟΣ  ΣΠΥΡΟΣ  4) ΒΟΝΤΖΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ  5) ΣΤΥΛΑΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 6) ΧΑΝΤΖΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ 7) ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ 8) ΛΕΦΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 9) ΣΕΛΙΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 10) ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ    11) ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  12) ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Προπονητής Σαμαράς Αντώνης υπεύθυνος της ακαδημίας του Αιολικού

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις