Ο “ερυθρόλευκος” απολογισμός Βούζα και ο γνώριμος Καβακάς

Την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ο Βασίλης Βούζας αντικατέστησε τον Εμάνουελ Καγιέχα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου, με σκοπό οι ερυθρόλευκοι να διεκδικήσουν με μεγαλύτερες αξιώσεις την παραμονή τους στην κατηγορία, με τα αποτελέσματα να μη δικαιώνουν την επιλογή τους.

Με τον Μουζακιώτη προπονητή στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός, σε εννιά αναμετρήσεις, κατέγραψε δύο νίκες, με Τρίκαλα και ΠΑΟΚ Β’, μία ισοπαλία με τον Απόλλωνα, στη Λάρισα, και έξι ήττες με ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Β’, Πανσερραϊκό, Ηρακλή και Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι συνολικά επτά βαθμοί συγκομιδής, από τους συνολικά 27 που διεκδίκησαν, οδήγησαν τους ερυθρόλευκους, στα χαμηλότερα στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, με τους ιθύνοντές τους να αποφασίζουν την απομάκρυνση του κ. Βούζα, αντικαθιστώντας τον με έναν παλιό τους γνώριμο, τον Τίμο Καβακά.

Ο κ. Καβακάς ήταν προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, την αγωνιστική σεζόν 2016-17, στην πορεία πρωταθλητισμού των ερυθρολεύκων στη Γ’ Εθνική, ο οποίος, τελικά, δεν είχε καταφέρει να κατακτήσει τον πολυπόθητο προβιβασμό στην παραπάνω κατηγορία. Με τον Θεσσαλονικιό τεχνικό στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός Βόλου, σε 13 αναμετρήσεις, κατέγραψε οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.

Μένει να δούμε αν αυτή τους η κίνηση θα είναι ικανή να φέρει το πολυπόθητο αγωνιστικό “κλικ” στα ενδότερα του Ολυμπιακού, ο οποίος χρειάζεται ένα δυνατό “ντεμαράζ”, προκειμένου να καταφέρει να “σώσει” την κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις