“Η Ρόδος δεν πλήρωσε το ξενοδοχείο”!

Μοιράσου το άρθρο

Σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα flnews.gr ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στην Φιλιππιάδα που διέμεινε η ΠΑΕ Ρόδος για το παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, δεν πληρώθηκε από τα «ελάφια». Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής: ”Φωνές ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Φιλιππιάδα για την οφειλή που άφησε η ΠΑΕ Ρόδος κατά την προ μηνός διαμονή της αποστολής για τον αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας.
Η Ρόδος έχει ανοικτά αρκετά μέτωπα προσφυγών ποδοσφαιριστών από την περσινή χρονιά και σύντομα το Διαιτητικό Δικαστήριο θα ανακοινώσει αποφάσεις επιβολής και ενεργοποίησης ποινών. Ωστόσο, προέκυψε ένα ακόμα από τη… Φιλιππιάδα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ιδιοκτησία ξενοδοχείου της περιοχής.

Οι ‘’πράσινοι’’ στις 6 Μαρτίου αντιμετώπισαν τον Καραϊσκάκη Άρτας εκτός έδρας και η αποστολή τους διέμεινε στο ‘’Hotel Iliana’’. Σύμφωνα, ωστόσο, με όσα υποστήριξε στο FL News ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας, μάταια προσπαθεί να εξοφληθεί το ποσό των 2.046 ευρώ.
Όπως είπε: ‘’Στην αναχώρηση της αποστολής υπέγραψε ο γενικός αρχηγός, αλλά έως τώρα δεν έχω πάρει τα χρήματά μου. Με ενημέρωσαν ότι η ΠΑΕ πληρώνει Τετάρτη και Παρασκευή. Πέρασε ένας μήνας και σε επικοινωνία που είχα με τον κ. Μαρτίνη, τον ρώτησα πότε θα πληρωθώ. Η απάντησή του ήταν να μην τον ξαναπάρω τηλέφωνο’’. Πλέον όπως υποστηρίζει, θα διεκδικήσει τα χρήματά του με αίτημα κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής στην Ε.Ε.Α”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις