«Αφησε στην Αυστραλία συντρίμμια, αγόρασε την Ξάνθη και ζει στη Γλυφάδα πολυτελή ζωή με Chanel και Hugo Boss»! Αφιέρωμα στον Μπιλ Πάπας από το 60 Minutes Australia (video)

Αφιέρωμα στον Μπιλ Πάπας και την απάτη ύψους 500.000.000 δολαρίων που φέρεται να διέπραξε μέσω της εταιρίας του Forum Finance σε βάρος τριών τραπεζών (κατά βάση της Westpac) παρουσιάζεται αυτήν την εβδομάδα στην εκπομπή 60 Minutes Australia, μια από τις πιο δημοφιλείς ενημερωτικές εκπομπές στην Αυστραλία, που μεταδίδεται από το κανάλι Channel 9.

«Ο Μπιλ Πάπας έχει πει στους ερευνητές ότι δεν διαθέτει τα χρήματα για να αγοράσει αεροπορικό εισιτήριο και μα πετάξει πίσω στην Αυστραλία για να απαντήσει στις ερωτήσεις που έχουν να του τεθούν ενώπιον του δικαστηρίου. Αλλά τον εντοπίσαμε, και σίγουρα φαίνεται ότι εξακολουθεί να ζει μια πολυτελή ζωή. Τον εντοπίσαμε στο ακριβό προάστιο της Γλυφάδας, γνωστή ως την Ριβιέρα της Αθήνας. Δεν δείχνει να υπάρχει αίσθηση για το δράμα που άφησε πίσω του στην Αυστραλία, ανταλλάσοντας φιλιά με την συνεργάτιδά του, καθώς με κάζουαλ ντύσιμο πραγματοποιούσαν βόλτα στους δρόμους. Εκείνη επιδείκνυε μια τσάντα χειρός Chanel, εκείνος απολάμβανε επίσης τα ψώνια του, κρατώντας μια τσάντα από κατάστημα Hugο Boss πίσω στον ώμο του», αναφέρει το απόσπασμα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που κοινοποιήθηκε στα social media.
Στο ίδιο βίντεο παρουσιάζονται εικόνες από βόλτες του Μπιλ Πάπας στην Γλυφάδα, παρέα με την Λουίζα Αγκοστίνο, στενή συνεργάτιδα στις επιχειρήσεις του, σύντροφο πλέον και στη ζωή σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αυστραλίας, αλλά εδώ και μερικούς μήνες και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη υπό την προεδρία του, όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS. Στη συνέχεια του βίντεο, δάρκειας 90 δευτερολέπτων, ένας δημοσιογράφος σχολιάζει ότι «ο Μπιλ υποστήριξε ότι δεν διαθέτει τα χρήματα για να επιστρέψει την Αυστραλία» και αναρωτιέται «αν αντανακλάται αυτό στο lifestyle του», με την απάντηση να είναι η εξής: «Οοοοχι. Ζει μια καλή ζωή στην Ελλάδα και στην πραγματικότητα υπάρχει αρκετή υποψία ότι πήρε αρκετά από αυτα τα χρήματα μακριά, μαζί του. Πηγαίνει σε πολυτελή ξενοδοχεία, σε καφέ και εστιατόρια, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, γενικά περνάει καλά εκει».
Στη συνέχεια το βίντεο, που προφανώς διαφημίζει την εκπομπή του Channel 9 που θα είναι αφιερωμένη στην υπόθεση Μπιλ Πάπας, δείχνει φωτογραφίες του από το γήπεδο της Κατερίνης στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της SL2 και αναφέρει: «Ο Πάπας επίσης έχει φωτογραφηθεί να παρακολουθεί αγώνες της Ξάνθης, την ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα που αγόρασε με κλεμένα σύμφωνα με καταγγελίες χρήματα. Και για την ώρα, δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει την καλή ζωή χωρίς κανέναν σοβαρό φόβο να τον φέρουν πίσω στην Αυστραλία». Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τηλεοπτικό απόσπασμα που δημοσιοποιήθηκε στα social media της δημοφιλούς εκπομπής 60 Minutes Australia
πηγή: thrakisports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις