“Ντου” στους διαιτητές και απειλές από τον πρόεδρο της Παρί μετά τον αποκλεισμό!

Εκτός ορίων βγήκε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, λόγω του αποκλεισμού από το Champions League και σύμφωνα με τη MARCA απείλησε υπάλληλο της Ρεάλ ότι θα τον σκοτώσει, επειδή τον βιντεοσκοπούσε.

Άσχημα σκηνικά με πρωταγωνιστική τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (9/3) μετά το τέλος του Ρεάλ – Παρί (3-1, 0-1 το πρώτο ματς). Συγκεκριμένα, έσπευσε στα αποδυτήρια του “Μπερναμπέου”, ουρλιάζοντας για να διαμαρτυρηθεί προς τους διαιτητές.

Ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι η ομάδα του αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League και έχασε τον έλεγχο.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της MARCA, ο Αλ Κελαϊφί δεν δίστασε μέχρι και να απειλήσει υπάλληλο των “μερένγκες” για τη σωματική του ακεραιότητα.

Όντας σε έξαλλη κατάσταση -κι ενώ χρειάστηκε να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να τον καθησυχάσουν- όπως αναφέρεται ο εν λόγω υπάλληλος ξεκίνησε να τον βιντεοσκοπεί, καταγράφοντας τα όσα εκτυλίσσονταν. Όταν αυτό όμως, έπεσε στην αντίληψή του προέδρου της Παρί κατευθύνθηκε προς το μέρος του, φωνάζοντας: “θα σε σκοτώσω”.

Αργότερα, ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, ζήτησε να διαγραφεί το υλικό που υπήρχε στο κινητό του υπαλλήλου της Ρεάλ.

Πηγή: sport24

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις