Γράντας: “Τρομερός προημιτελικός με Δήμητρα, μία καλή ποδοσφαιρική παρέα ο Σαρακηνός”

Δηλώσεις στο goalpost.gr πραγματοποίησε, στον απόηχο της μεγάλης νίκης-πρόκρισης του Σαρακηνού επί της Δήμητρας, στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, αλλά και στο πλαίσιο της προσεχούς αναμέτρησής του με τον Ρήγα, στο Βελεστίνο, για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, ο τερματοφύλακας των “ροσονέρι”, Στέργιος Γράντας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πρόκριση του Σαρακηνού επί της Δήμητρας, το απόγευμα της Τετάρτης:

“Γνωρίζαμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολύ δυνατό κι έμπειρο ρόστερ, δουλεμένη, με αξιοπρεπέστατη παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ήμασταν προβληματισμένοι, κατά την προετοιμασία μας, διότι το Σαββατοκύριακο δεν αγωνιστήκαμε και, στην ουσία, πήγαμε σε έναν τόσο σημαντικό και δύσκολο προημιτελικό, με μόλις μία προπόνηση. Παρ’ όλα αυτά, είπαμε πως πρέπει να παίξουμε χωρίς άγχος, γιατί η Δήμητρα ήταν το φαβορί και το γνωρίζαμε.

Περιμέναμε αρκετή πίεση ψηλά, τρέξιμο και δυνατές προσωπικές μονομαχίες, πράγματα που, όντως, τα συναντήσαμε, εντός αγωνιστικού χώρου. Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, δεχτήκαμε μεγάλη πίεση και σταθήκαμε κάπως τυχεροί γιατί ο αντίπαλος έχασε κάποιες ευκαιρίες. Με την πάροδο της ώρας, όμως, πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο και είχαμε κι εμείς τις δικές μας σπουδαίες φάσεις για κάποιο τέρμα, οι οποίες προήλθαν από καλό ποδόσφαιρο, από όμορφους συνδυασμούς, πράγμα που, έτσι κι αλλιώς, το συνηθίζει η ομάδα μας. Απαντήσαμε στο ασφυκτικό πρέσινγκ με καλή κυκλοφορία της μπάλας και δύναμη. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος μπήκε πάλι πολύ δυνατά κι εκεί που είχε τον έλεγχο κι έκανε και δοκάρι, ευτυχήσαμε, με τρομερό γκολ του Αραμπατζή, να πάρουμε “κεφάλι” στο σκορ. Αυτό μας έδωσε τρομερή αυτοπεποίθηση, αλλά ισοφαριστήκαμε σχεδόν άμεσα. Δεν πτοηθήκαμε, συνεχίσαμε να κυκλοφορούμε σωστά και με ηρεμία την μπάλα, βγαίναμε πρώτοι και κερδίζαμε όλες τις μονομαχίες και βάλαμε ακόμα ένα υπέροχο γκολ, με τον Αντωνίου, ύστερα από έναν πολύ όμορφο συνδυασμό.

Η Δήμητρα συνέχισε να μας πιέζει, αλλά πιστεύω πως, μετά το 2-1, δεν έγινε κάποια επιπλέον σπουδαία φάση. Ήταν ένα τρομερό ματς, οι λίγοι που ήρθαν να μας δουν, πιστεύω ότι το απόλαυσαν. Για να κλείσω, θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά της Δήμητρας για την αγωνιστική τους προσπάθεια και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια”.

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Ρήγα:

“Τα δύσκολα παιχνίδια, για εμάς, συνεχίζονται, καθώς πάμε να παίξουμε στο Βελεστίνο, απέναντι σε έναν δυνατό και ιστορικό αντίπαλο, τον Ρήγα. Ξέρουμε πως έχει καλή ομάδα, συνδυάζοντας εμπειρία και νεανικό στοιχείο στο ρόστερ του, διαθέτει ποδοσφαιρικό ταλέντο, τρεξίματα και θα δουλέψουμε σήμερα και αύριο, για να παρουσιαστούμε, όσο το δυνατόν καλύτεροι και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί από αυτό το ματς.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλη την ομάδα μου, διότι δεν είχαμε αρχίσει καθόλου καλά, αλλά στην πορεία καταφέραμε και γίναμε μία καλή ποδοσφαιρική παρέα, η οποία έφτασε, Μάρτιο μήνα, να διεκδικεί το πρωτάθλημα και να είμαστε και στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ύστερα από τρεις μεγάλες νίκες. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε, μονίμως, δέκτες θετικών σχολίων από τις αντίπαλες ομάδες μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις