Παπαδόπουλος: “Δυνατό παιχνίδι με Αγία Άννα, στον Πύρασο η άνοδος”

????????????????????????????????????

Τη δική του άποψη, σχετικά με την προσεχή αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο την Αγία Άννα, το Σάββατο (12/3), αλλά και το προβάδισμά της για την πρωτιά, στην “κούρσα” των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, διατύπωσε, μέσω του goalpost.gr, ο πολύπειρος μπάκ του Πυράσου, Θοδωρής Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με την Αγία Άννα:

“Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα με τον κατάλληλο τρόπο, όπως σε κάθε παιχνίδι. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που διαθέτει ποιοτικούς παίκτες, την Αγία Άννα, και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εύχομαι, φυσικά, να βοηθήσουν και οι καιρικές συνθήκες σε αυτό, βλέπουμε τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες στην πόλη. Αδιαμφισβήτητα, ο Πύρασος, βάσει της βαθμολογικής του θέσης, αλλά και βάσει του ποδοσφαίρου που παρουσιάζει, έχει κερδίσει το δικό του προβάδισμα, έναντι των υπόλοιπων ομάδων των πλέι-οφ για την πρωτιά. Όσοι, όμως, βρίσκονται χρόνια στο ποδόσφαιρο γνωρίζουν πως αυτό δεν αρκεί. Σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γήπεδο, απέναντι σε κάθε ομάδα, οφείλεις να αποδεικνύεις την ανωτερότητά σου”.

Για το αν ο Πύρασος μπορεί, τη νέα σεζόν, να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική:

“Είμαι αισιόδοξος πως η ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, θα μπει στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής και θα κερδίσει και την άνοδο. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, η διοίκηση είναι δίπλα μας και το αγωνιστικό τμήμα, ρόστερ και τεχνικό τιμ, έχουμε δημιουργήσει μία οικογένεια, ένα πολύ καλό κλίμα. Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που έχουμε εικόνα από τις υπόλοιπες ομάδες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε στα μπαράζ κι όταν έρθει η ώρα, θα έχουμε τα εφόδια να προετοιμαστούμε κατάλληλα και γι’ αυτές”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις