Βοσνιάδης: «Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια» (& ηχητικό)

Συνέντευξη στην εκπομπή “Clasico” του “Βόλος 986” παραχώρησε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης.

Στην πρώτη του τοποθέτηση, σχετικά με την αγωνιστική πορεία της ομάδας του, υπογράμμισε τα εξής:

“Πραγματοποιούμε μία πορεία που ειναι ακριβως πάνω στον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή, από την πρώτη συνέντευξη τύπου η διοίκηση είχε πει τί θέλει η ομάδα να κάνει. Είμαστε μία αξιόπιστη ομάδα, αντιμετωπίσαμε τεράστια προβλήματα που μας κράτησαν πίσω, αλλά τώρα είμαστε σε καλό αγωνιστικό “φεγγάρι”. Επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές στη δράση, που ήταν και το πιο σημαντικό για εμάς, η ομάδα δείχνει καλά πράγματα και δείχνει πως έχει μέλλον, πάνω σε αυτό θα στηριχθούμε, για να κάνουμε τη Νίκη καλύτερη, χρόνο με τον χρόνο”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα, για να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, από την επόμενη χρονιά, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει, αρχικά, να φτιάξει την καθημερινότητά της, να διατηρήσει τον “κορμό” της, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, να πραγματοποιήσει λίγες και ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις και να επιτύχει τη συσπείρωση, στα ενδότερα του συλλόγου. Όσον αφορά το γηπεδικό, ο Αλέκος Βοσνιάδης ανέφερε πως η Νίκη είναι η πιο αδικημένη ομάδα της πόλης, καθώς έγινε “μπαλάκι” ανάμεσα σε Πανθεσσαλικό Στάδιο και Νεάπολη, γεγονός που την επηρέασε αγωνιστικά, τουλάχιστον μέχρι να συνηθίσει τη συγκεκριμένη συνθήκη.

Για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, μάλιστα, πρόσθεσε:

“Η διοίκηση, σε βάθος χρόνου, κάτι ετοιμάζει. Εννοείται πως την αγορά τη γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Υπάρχουν, όμως, δέκα παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει σε αυτά τα ματς να συνεχίσουμε να αξιολογούμε το υπάρχον ρόστερ, αλλά και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, δεν είναι ακόμα η ώρα να “φύγει το μυαλό μας” από το πρωτάθλημα. Παρακολουθούμε, όμως, την αγορά, παρατηρούμε τις εξελίξεις, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μας, αυτήν τη στιγμή”.

Όταν ρωτήθηκε για την επιθετική δυστοκία που παρουσιάζει, κατά διαστήματα, η ομάδα, με την αδυναμία των επιθετικών της να σκοράρουν περισσότερο, ο κ. Βοσνιάδης ανέφερε πως αυτό δεν προβληματίζει ιδιαίτερα, καθώς η Νίκη παίρνει γκολ από ποδοσφαιριστές όλων των γραμμών και, μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους Κουσκουνά και Ροχάνο για την αγωνιστική τους απόδοση και ικανότητα, δίνοντας, μάλιστα, και την είδηση πως οι δύο ποδοσφαιριστές θα μείνουν και του χρόνου στο Βόλο, καθώς έχουν συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική σεζόν!

Επίσης, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του σχετικά με τον κόσμο της ομάδας, τις προηγούμενες ημέρες, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Εγώ έχω ζήσει τα πάντα εδώ. Έχω ζήσει 15.000 κόσμο στη Δημητριάδος, να είμαι στο μπαλκόνι και να χαιρετάω, λες κι είμαι ο πρωθυπουργός. Ξέρω, γνωρίζω τη δυναμική του κόσμου της Νίκης. Ξέρω πως με αυτό που παρουσιάζεται τόσο καιρό, με τόσα προβλήματα, όχι ανεμβολίαστοι, πανδημία, επιτρέπεται, δεν επιτρέπεται, 500 εισιτήρια, 800 εισιτήρια, δημιουργεί αναστάτωση. Είμαστε σε μία φάση που όλο αυτό “ανοίγει”. Να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο, γιατί στη Νίκη γίνεται μία καθαρή προσπάθεια, από τίμιους ανθρώπους που είναι έξω από αυτά που έχουμε στο μυαλό μας για παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Νίκη θα παίξει όλα τα παιχνίδια της στα ίσια, χωρίς να την ενδιαφέρουν οι αντίπαλοί της. Θέλουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, για να έχουμε ένα καλύτερο πλασάρισμα βαθμολογικά”.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα με όλη τη συνέντευξη του τεχνικού της Νίκης:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις