Την Πυλαία υποδέχεται η Νίκη για την Α2 γυναικών

Ως την ευκαιρία να πανηγυρίσει την παρθενική της επιτυχία στο κλειστό της Ν. Ιωνίας βλέπει το σημερινό ματς η Νίκη. Στις 13.00 υποδέχεται την Αθλητική Ένωση Πυλαίας για την 18η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ γυναικών, η οποία απέχει μόλις δύο βαθμούς από τις «κυανόλευκες», γεγονός που σημαίνει ότι μια νίκη σήμερα δεν θα…

…είναι απίθανη.
Βέβαια το βολιώτικο συγκρότημα ταλανίζεται από πολλά αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία θα υποστεί και στην Κυριακάτικη αναμέτρηση. Οι Εύη Χαβαλέ, και Κατερίνα Γιοβανάκη λόγω τραυματισμού, η Ελένη Σολωμού για επαγγελματικούς λόγους, η Ειρήνη Γκίνο εξαιτίας σχολικών υποχρεώσεων και η Ευαγγελία Μπράχου, που βρίσκεται στο εξωτερικό για σπουδές, δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν σήμερα τη Νίκη δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο το έργο της.
Έτσι ο Γιάννης Στεργιόπουλος στηρίζεται στις: Ελένη Παρασχάκη, Ελισσάβετ Ντέγκα, Νένα Παγκαλίδου, Κατερίνα Στρίγκου, Άννα-Μαρία Κοπάνου, Μαρία Γεροκώστα, Χριστίνα Ντόβα, Τόνια Μουρδουκούτα.
Εξαιτίας της σημασίας της σημερινής αναμέτρησης το τμήμα γυναικείου μπάσκετ του βολιώτικου συλλόγου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Το τμήμα καλαθοσφαίρισης γυναικών του Γ.Σ. Νίκη Βόλου, οι παίκτριες και ο προπονητής της ομάδας, προσκαλούν τους φιλάθλους την Κυριακή 28/2/2016 και ώρα 13:00 στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, στον συναρπαστικό αγώνα για την Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Α.Ε. Πυλαίας.
Σας περιμένουμε όλους για να εμψυχώσουμε και να χειροκροτήσουμε τις νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριές μας. Μαζί είμαστε δυνατοί…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις