Να επιστρέψει στις νίκες με Θεσπρωτό

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και την επιστροφή της στα «τρίποντα» θα επιδιώξει σήμερα η Νίκη Βόλου φιλοξενώντας τον Θεσπρωτό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, για τον Α’ όμιλο της SL2. Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη έχουν ένα ακόμη κίνητρο για να κερδίσουν την ομάδα της Ηγουμενίτσας καθώς στον πρώτο γύρο είχαν γνωρίσει την ήττα με σκορ 2-0.

Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Παναγιώτη Παναγιωτίδη και Θωμά Βασιλείου, οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους στο σημερινό παιχνίδι. Στο “απουσιολόγιο” λογικά θα συμπεριληφθούν εντός αυτού τα ονόματα των Θωμά Τσιμπούκα και Χρήστου Τζιώρα, οι οποίοι ακόμα ταλαιπωρούνται από τους τραυματισμούς τους. Από την άλλη, σε καλή κατάσταση βρίσκονται, τις τελευταίες ημέρες, οι Χρήστος Γρομητσάρης και Αντόνιο Ροχάνο. Οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους, κάθισαν στον κυανόλευκο πάγκο, στην Ξάνθη, και σήμερα αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμοι.

Καίγεται για βαθμούς ο Θεσπρωτός

Ο Θεσπρωτός είναι μία ομάδα που από την αρχή του πρωταθλήματος κατέγραψε μία πορεία που της έδινε τη δυνατότητα να παίζει χωρίς άγχος στα παιχνίδια λόγω της καλής βαθμολογικής της συγκομιδής.  Ωστόσο όσο βαδίζουμε προς το φινάλε του πρωταθλήματος η πίεση αυξάνεται καθώς καμία ομάδα δεν είναι «καταδικασμένη» και ο Θεσπρωτός νιώθει την ανάσα των ομάδων που βρίσκονται στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού.

Στους τελευταίους πέντε αγώνες η ομάδα του Χουάν Ρότσα μετρά μία νίκη, μία ήττα και τρεις ισοπαλίες. Ο Θεσπρωτός κέρδισε τον Πιερικό 3-0 εκτός έδρας και γνώρισε την ήττα με το ίδιο σκορ, στην Ηγουμενίτσα από τον Αλμωπό Αριδαίας που ήταν και το τελευταίο παιχνίδι πριν από το σημερινό στη Νεάπολη.

Από την Καβάλα ο ρέφερι

Την αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Θεσπρωτό, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, την Κυριακή 13/03 στις 14:45, θα διευθύνει ο Παναγιώτης Ραφαήλ Τσιάρας από την ΕΠΣ Καβάλας. Βοηθοί του θα είναι οι Αντώνης Κουκούμης και Φώτης Καμπερίδης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Δημήτρης Ψυχούλας της Ένωσης Βοιωτίας και παρατηρητής ο Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας).

Τα εισιτήρια

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Όσον αφορά τα εισιτήρια αγώνα, θα πραγματοποιηθεί προπώλησή τους, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 45-47, Νέα Ιωνία), από το απόγευμα της Παρασκευής 1/3, μέχρι το μεσημέρι του Κυριακής (13/3), κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Από ‘κει και πέρα, την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο.

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις