Θέλει νίκη με Τιτάνες ο Ολυμπιακός Β. για να ελπίζει σε άνοδο

Στη Δράμα με τους Τιτάνες αγωνίζεται σήμερα η γυναικεία ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για την Α2 κατηγορία, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά ανόδου. Η βολιώτικη ομάδα απέχει μόλις έναν βαθμό από τον Παναθλητικό, από τον οποίο μάλιστα υπερτερεί και σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφού κάλυψε…

…τη διαφορά των έξι πόντων με την οποία είχε ηττηθεί στη συμπρωτεύουσα στον πρώτο γύρο.
Σήμερα ο προηγούμενος αντίπαλός του θα έχει εύκολο έργο απέναντι στο Ρύσιο, γεγονός που καθιστά επιτακτική ανάγκη τη νίκη σήμερα στις 15.00 ενάντια στους Τιτάνες εκτός έδρας. Οι Δραμινές διαγράφουν αξιόλογη πορεία παρά τις αρχικές προβλέψει ότι θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό. Ειδικά στο «σπίτι» τους μπορούν να προκαλέσουν ζημιές και για το λόγο αυτό ο Μιχάλης Καπουρνιώτης έχει επιστήσει την προσοχή των παικτριών του. Συγκεκριμένα τις ζήτησε να είναι προσεκτικές, ώστε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο του αγώνα με τον Α.Ο. Σερρών.
Αγωνιστικά το μόνο που απασχολεί τον Μιχάλη Καπουρνιώτη και τον συνεργάτη του, Μάριο Μπορίνο, είναι ο τραυματισμός της Αναστασίας Γαλιατσάτου στο γόνατο. Η ικανή γκαρντ ταξίδεψε στη Δράμα, αλλά δεν θα αγωνιστεί.
Στη διάθεσή του προπονητικού τιμ βρίσκονται οι: Εύη Κυριατζίδου, Λία Σαρακατσάνη, Αναστασία Γαλιατσάτου, Λαμπρινή Αγαγιώτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Βάλια Χούτα, Χαρά Ντελή, Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Δανάη Αγκάνη, Σταματία Διαμαντοπούλου, Νικολέτα Μπαλλά, Θώμη Βογιατζάκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις