Εκτός έδρας δοκιμασία με Αχέροντα Καν. ο Ρήγας (pregame)

Στην Πρέβεζα βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ρήγα για το σημερινό παιχνίδι (28/2) με τον Αχέροντα Καναλακίου, το οποίο θα αρχίσει στις 15.00. Η ομάδα του Βελεστίνου βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη να είναι αισιόδοξος, όπως δήλωσε στο goalpost.gr:…

…«Πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα, να παίξουμε με δύναμη και να είμαστε πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και περιμένω από τους παίκτες μου να αγωνιστούν με πάθος, όπως άλλωστε κάνουν σε κάθε παιχνίδι».
Ο τεχνικός του Ρήγα δεν μπορεί να υπολογίζει στις των τιμωρημένων Νίκο Βουραζέρη και Κώστα Γουτούλη. Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε ο στρατευμένος Ηλίας Γκίκας. Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Γιώργος Αλεξίου, Παναγιώτης Αποστολίδης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Γιάννης Κορέτα, Μάνος Πάσχος, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Αποστόλης Σφάκας, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Χατζής, Χρήστος Λάμπρου και Δημήτρης Ρίκκος.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Σπυρίδων Κολυτάς από την ΕΠΣ Κέρκυρας, με βοηθούς τους κ.κ. Ιωάννη Μπουντούρη (ΕΠΣ Άρτας) και Αναστάσιο Γραικό από την ΕΠΣ Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις