Ανακοίνωσε χορηγό φανέλας ο Ρήγας Φεραίος

Τον χορηγό φανέλας, τόσο για τη τρέχουσα περίοδο των πλέι οφ, όσο και για την επόμενη, ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ αποκαλύπτει τη νέα εμφάνιση της ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία αποτυπώνει τη φιλοδοξία, το ασίγαστο και διαχρονικό πάθος των παικτών του ΡΗΓΑ.

Οι παίκτες της ομάδας θα φορέσουν την νέα εμφάνιση για πρώτη φορά στους αγώνες PLAY OFF του πρωταθλήματος ΕΠΣΘ, μέσω των οποίων θα αναδειχθεί και ο πρωταθλητής της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και στους αγώνες του θεσμού του κυπέλλου.

Με τον ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ θα πατούν το χορτάρι και τα ‘’ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ’’ (Είσοδος Βελεστίνου – τηλ.24250-23273 και fb:elliinikamarketmakrynasiou), αφού ως ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας θα την συνοδεύσει εφέτος και του χρόνου στους στόχους και στην πορεία της, η οποία διαφαίνεται συναρπαστική.

Ο κ. Παντελής Κακαζιάνης, διοικητικό στέλεχος του καταστήματος Βελεστίνου δήλωσε:

«Μας ένωσε ο παλμός του ΡΗΓΑ που χτυπάει δυνατά στις καρδιές όλων των φιλάθλων του Βελεστίνου και των περιχώρων του. Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ (Μέλος του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ) στοιχίζονται με τον αθλητισμό, με την προσπάθεια, με την αισιοδοξία για τη νίκη, με τον πρωταθλητισμό.

Με τη χορηγία μας θέλουμε να στηρίξουμε αυτόν το Σύλλογο με την μεγάλη ιστορία που διαθέτει και να τον συνοδέψουμε στους στόχους και στην πορεία του. Μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό και στηρίζουμε το καλό παιχνίδι.

Ο ΡΗΓΑΣ έχει πολλά να δώσει στο Βελεστίνο και στην ευρύτερη περιοχή και ο κόσμος θα τα αγκαλιάσει».

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Κωνσταντίνος Αθ. Γιάτσιος αναγγέλλοντας την συμφωνία με τον χορηγό τόνισε ότι: «Ο ΡΗΓΑΣ είναι «καταδικασμένος» να παίζει ρόλο πρωταγωνιστή στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της περιοχής μας και ευχαρίστησε τους υπευθύνους του καταστήματος Βελεστίνου ‘’ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ’’ για την προσφορά τους και την εμπιστοσύνη τους προς την διοίκηση.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις