Βοσνιάδης: «Σοβαροί μέχρι το τέλος»

Ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο αλλά όχι από την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο, εμφανίστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Θεσπρωτό. Ο προπονητής της Νίκης Βόλου επισήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι σοβαρή κι όταν είναι μπροστά στο σκορ.

Οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Ακόμη τρεις βαθμοί με καλή παρουσία που μας βοήθησαν να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία. Ένα πρώτο ημίχρονο που βρήκαμε στόχο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Ρότσα γιατί μία νεανική ομάδα δεν κλείστηκε, δεν φοβήθηκε και όταν ήταν να βγει στην επίθεση, βγήκε. Της εύχομαι τα καλύτερα» ανέφερε ως παρένθεση ο κ. Βοσνιάδης και συνέχισε:

«Ισοφαριστήκαμε σε μία φάση και θα μπορούσαμε να είχαμε αγχωθεί, όμως επειδή είμαστε πολύ καλά ως ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα, βρήκαμε πάλι τις ευκαιρίες μας, σκοράραμε, πήγαμε και με δύο γκολ διαφορά στο ημίχρονο και κάπου ηρέμησε το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλή η εικόνα μας. Μας δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να φύγουμε στη μετάβαση και σ’ ανοιχτό γήπεδο να αυξήσουμε το σκορ, αλλά υπερβάλαμε πολλές φορές ή δεν πήραμε τη σωστή απόφαση ενώ ήμασταν με παραπάνω παίκτη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε και το πιο σημαντικό είναι όταν η ομάδα έχει πάρει διαφορά μέσα στο παιχνίδι, να μην χαλαρώνουμε και να δείχνουμε ομάδα που δεν είναι σοβαρή. Στόχος μας είναι να μην παρουσιαστεί πάλι αυτό.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη και συνεχίζουμε με τη φιλοσοφία πως όλα τα παιχνίδια μας ενδιαφέρουν. Δεν θα παρουσιαστούμε σε κανένα παιχνίδι αδιάφοροι. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος και να έχουμε καλύτερο πλασάρισμα από αυτό που έχουμε μέχρι στιγμής».

Για το γκολ που πέτυχε ο Κουσκουνάς και κατά πόσο του αφαιρεί το βάρος της επίτευξης ενός τέρματος: «Εγώ δεν είχα ποτέ άγχος για την επιλογή που έκανα και το τι παίκτη έφερα. Ο Κουσκουνάς είναι τελείως διαφορετικό στυλ από τον Ροχάνο και τον Τζιώρα. Είναι ένας παίκτης που βγαίνει, συνδυάζεται, βγαίνει γρήγορα στο χώρο, βρίσκεται πάντα σε επίκαιρες θέσεις, φέραμε έναν πολύ καλό παίκτη και πιστεύω πως σιγά-σιγά θα έρθουν και τα άλλα παιδιά (Ροχάνο και Τζιώρας) από τους τραυματισμούς τους, στο επίπεδο που πρέπει ώστε να έχουμε περισσότερες επιλογές. Ο Κουσκουνάς είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής κι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά. Όπως συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά έχει και ο Ροχάνο. Άρα είναι ποδοσφαιριστές που τους βλέπουμε και για το μέλλον».

Για το αν έχει και ο Βλαχομήτρος συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά: «Ο Βλαχομήτρος είναι εδώ και ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Πρέπει να ισορροπήσει στο κομμάτι του ενθουσιασμού με την απογοήτευση. Δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια ακόμη, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που σκοράρει, μπαίνει στις φάσεις και γενικότερα όταν είναι συγκεντρωμένος, επαναλαμβάνω, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης».

Για την επιστροφή Γρομητσάρη και Ροχάνο: «Δώσαμε χρόνο γιατί στο επόμενο παιχνίδι έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή ο Ανδρέου. Άρα ο Γρομητσάρης πρέπει να επανέλθει. Πρέπει να πάρουν παιχνίδια για να βρουν πάλι ρυθμό. Επειδή είναι έμπειροι παίκτες, δεν θα πάρει μεγάλο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστούν σ’ αυτό που παίζει αυτή τη στιγμή η ομάδα και στις εντάσεις που έχει. Είναι παίκτες που τους περιμένουμε για να μπουν και να μας βοηθήσουν. Ήταν κέρδος που βρήκαμε χρόνο για να τους βάλουμε σήμερα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις