Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τη Νίκη

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τη Νίκη Βόλου, που υποδέχεται στο ματς της χρονιάς την ΑΕ Καραϊσκάκης, στις 15:00. Το «Π. Μαγουλάς» θα φορέσει τα γιορτινά του και είναι βέβαιο πως θα θυμίσει παλιές εποχές όταν οι αντίπαλοι «λύγιζαν» πριν ακόμη πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο. Για τη Νίκη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην του νικηφόρου ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

728x90 papoulias

Ταγκό για …τρεις

Όπως όλα δείχνουν ο πρωταθλητής του ομίλου θα είναι ένας από τους Καραϊσκάκη, Αιγινιακό και Νίκη.Η αρτινή ομάδα έχει διαφορά ασφαλείας έξι βαθμών, όμως δεν έχει κάνει το ρεπό της, έχει να παίξει με τον Αιγινιακό εκτός έδρας και δεν διαθέτει το βάρος της φανέλας. Ο Αιγινιακός παρουσιάζεται δυνατός στην έδρα του, όμως εκτός έδρας δυσκολεύεται και συνήθως στραβοπατάει. Έχει πραγματοποιήσει το ρεπό του, αλλά δεν έχει τον κόσμο που θα τον σπρώξει στα δύσκολα. Η Νίκη μπορεί να απέχει έξι βαθμούς από την κορυφή, μπορεί να μην έχει κάνει το ρεπό της, όμως διαθέτει τη «φανέλα» της κατηγορίας και τον κόσμο που θα της δώσει το πλεονέκτημα στα εναπομείναντα παιχνίδια, αρχής γεννωμένης από το σημερινό με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Μέσα ο Σκοπελίτης

Αγωνιστικά ο Κώστας Βελιτζέλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ευθύμη Κοτίτσα, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στη σημερινό παιχνίδι, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιάννης Βέργος λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Στα πλάνα του ο 43χρονος τεχνικός υπολογίζει τον Φίλιππο Σκοπελίτη, ο οποίος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και να αποτελέσει ακόμη ένα ατού στην διάσπαση της αντίπαλης άμυνας. Μία πιθανή εντεκάδα είναι η εξής: Βρονταράς, Αλεξανδρής, Χολέβας, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Μπιτσάκος, Ελευθεριάδης, Νοριέγα, Μπαλαράμπε, Σκοπελίτης, Κανελλόπουλος.

Την αποστολή της ομάδας αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Αλεξανδρής, Αναστασίου, Βρονταράς, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Ιορδανίδης, Κανελλόπουλος, Κιπτίου, Κόλα, Ματθαίου, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Νοριέγα, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Σκοπελίτης, Τσορμπαντζής, Χολέβας.

Χαραλαμπίδης: «Θα είναι ντέρμπι»

Για το σημερινό ντέρμπι ο προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης, Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που στοχεύει κι εκείνη στην πρώτη θέση, ειδικά μετά τους βαθμούς που κέρδισε. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα ματς, που θα έχει τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στη Νίκη Βόλου ως αντίπαλος, γεγονός που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο: «Πέρασα πολύ όμορφες και αξέχαστες στιγμές στη Νίκη. Άφησα έργο, δούλεψα πολύ για αυτή την ομάδα και πιστεύω ότι θα με υποδεχθούν με φιλικό τρόπο. Ωστόσο, είμαι επαγγελματίας προπονητής και κοιτάω την ομάδα μου».

Τίκας η «σφυρίχτρα» του αγώνα

Ο Τριαντάφυλλος Τίκας, από την ΕΠΣ Καρδίτσας, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Νίκη Βόλου – ΑΕ Καραϊσκάκης. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Χ. Τίκας επίσης από την ΕΠΣ Καδίτσας και Πέτρος Κωτούλας από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Δημήτρης Αραμπόπουλος από την Ένωση Φθιώτιδας

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις