Προγνωστικά Στοιχήματος: Κυριαρχεί η Γιουβέντους, νίκη για Άντερλεχτ

Αρκετά ντέρμπι στο πρόγραμμα της Κυριακής (28/02) και αυτό που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι το Γιουβέντους – Ίντερ. Από εκεί και πέρα, επιλογές προκύπτουν από Ισπανία, Βέλγιο, αλλά και από την Α1 μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.grμπορείτε να βρίσκετε προβλέψεις για πάμε στοίχημα λάιβ σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

«Καθαρίζει» το ντέρμπι η Γιουβέντους

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με τον αγώνα Γιουβέντους – Ίντερ, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -1 γκολ της Γιουβέντους σε απόδοση 2.10 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν η Γιουβέντους κερδίσει με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Γιουβέντους κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, εκεί όπου το νικηφόρο σερί της σταμάτησε στις 15 αγωνιστικές, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με την Μπολόνια. Από την άλλη πλευρά, μετά από δύο αγωνιστικές, στις οποίες μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ελλάς Βερόνα (3-3 εκτός έδρας) και γνώρισε την ήττα από τη Φιορεντίνα (2-1 εκτός έδρας), η Ίντερ κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μαντσίνι έκαμψε την αντίσταση της Σαμπντόρια, επικρατώντας εντός έδρας με 3-1. Η «μεγάλη κυρία» έχει απόψε τον πρώτο λόγο και μπορεί όχι μόνο να κερδίσει, αλλά και να το κάνει με διαφορά μεγαλύτερη του ενός τέρματος.

Παίρνει αποτέλεσμα η Γρανάδα

Περνάμε στην Ισπανία και το «Χ2» σε απόδοση 2.10 στην αναμέτρηση Λα Κορούνια – Γρανάδα. Μπορεί η Λα Κορούνια να αισθάνεται άνετα όσον αφορά την υπόθεση-σωτηρία (βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 10η θέση του πίνακα), όμως το σερί χωρίς νίκη ολοένα και διευρύνεται και αρχίζει να εγείρει προβληματισμούς. Έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες μετρούν οι Γαλιθιάνοι στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές, με την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο «Κορνεγιά» να παίρνει τη σκυτάλη από πέντε κολλητά «χινάρια». Από την άλλη πλευρά, στην προσπάθεια να αναστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, οι άνθρωποι της Γρανάδας αποφάσισαν να αντικαταστήσουν μεσοβδόμαδα τον Ραμόν Σαντοβάλ με τον Χοσέ Γκονζάλεθ. Η Γρανάδα, λοιπόν, έρχεται ως ουραγός του πίνακα στο σημερινό ματς (ισοβαθμεί με μειονέκτημα με τη 19η Λεβάντε στους 20 βαθμούς) και έχοντας συνδυάσει με ήττες τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (1-0 από Βιγιαρεάλ εκτός, 1-2 από Ρεάλ Μαδρίτης, 3-0 από Σοσιεδάδ εκτός, 1-2 από Βαλένθια). Θεωρούμε, ωστόσο, ότι σήμερα θα καταφέρει να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία και θα τη στηρίξουμε.

Κερδίζει η Άντερλεχτ

Επόμενη στάση το Βέλγιο και ο «Άσσος» σε απόδοση 2.05 στο παιχνίδι Άντερλεχτ – Σταντάρ Λιέγης. Έβγαλε αντίδραση και εγωισμό η Άντερλεχτ την Πέμπτη κόντρα στον Ολυμπιακό, πήρε μια σπουδαία πρόκριση, σχεδόν επική αν σκεφτεί κανείς τι είχε να αντιμετωπίσει. Εκτός απ’ τους παθιασμένους ερυθρόλευκους και το φανατικό κοινό τους, οι γηπεδούχοι κλήθηκαν να κοντράρουν και τον ανεκδιήγητο διαιτητή Χάντερ, ο οποίος τους «έσφαξε» στο γόνατο. Άπαντες περιμένουν αυτή η επιτυχία να είναι το έναυσμα για μια καλύτερη πορεία σε όλες τις διοργανώσεις. Την περασμένη εβδομάδα οι γηπεδούχοι έκαναν άθλια εμφάνιση κόντρα στην Μπέβερεν και ηττήθηκαν δίκαια 1-0. Βρίσκονται στην 3η θέση με 51 πόντους. Στον αντίποδα, η Σταντάρ Λιέγης έκανε το χρέος της κόντρα στη Σαρλερουά την περασμένη εβδομάδα, επικράτησε εύκολα εντός έδρας 3-0 και μείωσε τη μεταξύ τους απόσταση στο -1. Βρίσκεται στην 8η θέση και το -3 απ’ την 6η Ζούλτε Βάρεγκεμ, η οποία κέρδισε χθες και έτσι σήμερα αναγκάζει τη Σταντάρ να παίξει για το «διπλό» κόντρα στην ανεβασμένη ψυχολογικά Άντερλεχτ. Στο διά ταύτα, θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, οι οποίοι έρχονται με… φόρα από την Ευρώπη.

Χαμηλό σκορ στο Αλεξάνδρειο

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με μπάσκετ και τον αγώνα Άρης – ΑΕΚ, στον οποίο θα πάμε με το Under 146.5 πόντοι σε απόδοση 1.90. Μπορεί η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή να βρίσκεται μία νίκη πάνω από τον Άρη όμως ο Άρης έχει νικήσει στο πρώτο μεταξύ τους 74-83 και αν νικήσει και σήμερα θα κάνει το 2/2 στο ζεύγος και θα επικρατεί σε κάθε ισοβαθμία. Επιπλέον ο Άρης έχει ευκολότερο πρόγραμμα γιατί έχει να δώσει αγώνα μόνο με τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος ενώ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει και τους δύο «μεγάλους» στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν μετά τη σημερινή. Ο Άρης έχει πανίσχυρη έδρα και σε 18 αγώνες, σε πρωτάθλημα και Eurocup, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά, από τον Παναθηναϊκό 70-76. Η ΑΕΚ με τον Ζντοβντς στον πάγκο της έχει αρχίσει να παίζει εκπληκτική άμυνα και να «καθαρίζει» εύκολα τους αντιπάλους που είναι του «χεριού» της. Ο Άρης έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 66.5 πόντους παθητικό ανά αγώνα, νούμερο που εντός έδρας γίνεται 63 πόντοι ανά αγώνα. Αμυντικά θα μπουν και οι δύο ομάδες και πιθανώς να δούμε κακό παιχνίδι από πλευράς θεάματος. Επιλογή το Under 146.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previewsόλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescoreμας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις