Α’ ΕΠΣΘ: Επιστροφή στις νίκες με “τριάρα” η Σκιάθος

Η Σκιάθος επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την εντός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής (σ.σ. 1-1 με Άρη) κόντρα στον Πηλέα σε ένα αρκετά δύσκολο ματς με 0-3. Ένα πεντάλεπτο ήταν αρκετό για τους νησιώτες που με τους Γραββάνη (63′), Μιστάκου (65′) και Σαρρή (68′) έφτασαν σε αυτή την αγχωτική νίκη

Μηδαμινό θέαμα, τριπλή χαμένη ευκαιρία για την Σκιάθο.

Το πρώτο μέρος δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό, ούτε πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες καθώς οι δυνατές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν αυτό που κυριαρχούσε. Η μοναδική κλασσική ευκαιρία για το α’ μέρος δημιουργήθηκε από πλευράς Σκιάθου και μάλιστα ήταν τριπλή. Συγκεκριμένα στο 21′ ο Σαρρής έβγαλε τον Μανωλιό σε θέση τετ-α-τετ, όμως ο επιθετικός των φιλοξενουμένων νικήθηκε από τον Φηύγα όπως και στο ριμπάουντ ο Σαρρής, για να έρθει σε εκ νέου ριμπάουντ ο Δ. Μιαρίτης με δυνατό σουτ εντός περιοχής να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο, χάνοντας έτσι τεράστια ευκαιρία η Σκιάθος για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Αυτή ουσιαστικά ήταν και η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που δημιουργήθηκε σε ένα πρώτο ημίχρονο που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Δοκάρι ο Πηλέας, εκρηκτικό πεντάλεπτο η Σκιάθος και 0-3.

Το δεύτερο μέρος δεν θύμιζε σε τίποτα τα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά της αναμέτρησης, καθώς έγιναν αρκετές ευκαιρίες με τον Ζουλέκου αρχικά για την ομάδα του Πηλέα να γίνεται κάτοχος της μπάλας από την αριστερά πλευρά, έπειτα από μεγάλη μπαλιά-μεταβίβαση του Καζάκη, όμως η σέντρα-σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο του Παπάρα. Στο 63′ οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ με τον Γραββάνη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σαρρή, ο Κεντρικός αμυντικός των φιλοξενουμένων, επωφελούμενος της άστοχης εξόδου του Φηύγα έσπρωξε απλά την μπάλα με προβολή στην κενή εστία κάνοντας έτσι το 0-1. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι
Σκιαθίτες έκαναν με πανομοιότυπο τρόπο το 0-2 με τον Μυστάκου, έπειτα από αδράνεια της άμυνας του Πηλέα με κεφαλιά. Την νίκη της ομάδας της Σκιάθου ολοκλήρωσε ο αρχηγός της ομάδας Σαρρής με κοντινή προβολή στο 68′ έπειτα από γύρισμα του Φερετζέλη από τα δεξιά με προβολή. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή ευκαιρία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης από την διαιτητή Κουσκούνη.

Συνθέσεις:

Πηλέας: Φηύγας, Καζάκης, Δημητρίου (78′ Καναράς), Μπαρμπαγεωργόπουλος, Ε. Ματθαίου, Βαΐτσης (64′ Καμπέρης), Βούρος, Μπρισμπέος(70′ Μακρής), Μαργαρίτης, Ζουλέκου.

Σκιάθος: Παπάρας, Γκιαουράνης(75′ Τσίρος), Δ. Μιαρίτης, Μπρέγκου, Γραββάνης, Σταμέλος, Μιστάκου, Φερεντίδης, Μανωλιός(75′ Τουρναβίτης), Σαρρής (72′ Αντωνίτσας), Ν. Μιαρίτης.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις